Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- bambano: Bambanő háza tája
- Olcsó/régi telefonok fotói egymás mellett
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Hieronymus: Rosszindulatú tevékenységek ellenőrzése IP alapján
- Torda: Így lehet fillérekből prémium okosotthon rendszert építeni 2025-ben
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Peetry
senior tag
Hi!
Van egy olyan problémám, hogy elkeztem javat tanulni. a könyv amit vettem jbuilder 8at használ, nyilván sejtitek melyik könyvről van szó
namost ugyebár ez elég régi verzió, nem is találtam sehol. Viszont arra se nagyon találtam infot, hogy mi az utódja. a turbo jbuilder 2007 lenne? mert ezzel nem tudom megnyitni a jpx projectfájlokat. A másik hogy amiket néztem pl screenshot a 8.0-ról ott van source és designe fül? ezeket hogy lehet 2007 alatt előhozni? Néztem netbeans-t is. Kezelő felületre a 2007 tetszik legjobban. Tudom hogy igazából tökmind1, mert alapoknak bőven sok mindegyik. esetleg 8.0-t lehet még vhonna tölteni? köszi előre is
Új hozzászólás Aktív témák
A topicot kiemeltem. Valaki nem akar egy nyitó hsz-t írni?:))
- Inno3D GeForce RTX 4070 Ti X3 12G - Karácsonyi akcióban!
- Redragon Kumara K552 RGB Brown Switch magyar billentyűzet
- Lenovo Thinkpad P1 Gen 6 - i9-13980HX, 32GB, 2TB SSD, 16" WQUXGA (3840 2400), RTX 4090
- 15.gen! Intel Core Ultra 9 285K +16-32GB DDR5 RAM +hűtött VRM-es Z890 lap! GAR/SZÁMLA (a Te nevedre)
- OP AudioCodes C450HD Ip Phones - Szines kijelzős - Teams/ Zoom telefon - Új dobozos
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
namost ugyebár ez elég régi verzió, nem is találtam sehol. Viszont arra se nagyon találtam infot, hogy mi az utódja. a turbo jbuilder 2007 lenne? mert ezzel nem tudom megnyitni a jpx projectfájlokat. A másik hogy amiket néztem pl screenshot a 8.0-ról ott van source és designe fül? ezeket hogy lehet 2007 alatt előhozni? Néztem netbeans-t is. Kezelő felületre a 2007 tetszik legjobban. Tudom hogy igazából tökmind1, mert alapoknak bőven sok mindegyik. esetleg 8.0-t lehet még vhonna tölteni? köszi előre is