Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- joghurt: Megtarthatod a jogsid?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- laskr99: Processzor és videokártya szilícium mag fotók újratöltve!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Syl: UPS - te áldott!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
Új hozzászólás Aktív témák
-
Peetry
senior tag
Hi!
Van egy olyan problémám, hogy elkeztem javat tanulni. a könyv amit vettem jbuilder 8at használ, nyilván sejtitek melyik könyvről van szó
namost ugyebár ez elég régi verzió, nem is találtam sehol. Viszont arra se nagyon találtam infot, hogy mi az utódja. a turbo jbuilder 2007 lenne? mert ezzel nem tudom megnyitni a jpx projectfájlokat. A másik hogy amiket néztem pl screenshot a 8.0-ról ott van source és designe fül? ezeket hogy lehet 2007 alatt előhozni? Néztem netbeans-t is. Kezelő felületre a 2007 tetszik legjobban. Tudom hogy igazából tökmind1, mert alapoknak bőven sok mindegyik. esetleg 8.0-t lehet még vhonna tölteni? köszi előre is
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topicot kiemeltem. Valaki nem akar egy nyitó hsz-t írni?:))
- Ismét az alsó polcot bővíti a Tecno
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Hardcore café
- NFL és amerikai futball topik - Spoiler veszély!
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Vicces képek
- Friss alaplapszériát avat az ASRock
- Raspberry Pi
- Milyen okostelefont vegyek?
- Autós topik
- További aktív témák...
- Iphone Xs 64GB 100% (3hónap Garancia)
- BESZÁMÍTÁS! MSI GF63 Thin 10SC Gamer - i5 10500H 16GB DDR4 1TB SSD GTX 1650 4GB Max-Q W11
- HIBÁTLAN APPLE WATCH ULTRA 2 NATURAL TITANIUM 49MM -1 ÉV GARANCIA - MS3713, 100% AKKUMULÁTOR
- Dell XPS 9720 - i7 12th gen 27% ÁFÁS!
- Lenovo IdeaPad Gaming 3 - 15,6"FHD IPS - i5-10300H - 8GB - 512GB SSD - Win10 - GTX 1650 Ti - MAGYAR
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
namost ugyebár ez elég régi verzió, nem is találtam sehol. Viszont arra se nagyon találtam infot, hogy mi az utódja. a turbo jbuilder 2007 lenne? mert ezzel nem tudom megnyitni a jpx projectfájlokat. A másik hogy amiket néztem pl screenshot a 8.0-ról ott van source és designe fül? ezeket hogy lehet 2007 alatt előhozni? Néztem netbeans-t is. Kezelő felületre a 2007 tetszik legjobban. Tudom hogy igazából tökmind1, mert alapoknak bőven sok mindegyik. esetleg 8.0-t lehet még vhonna tölteni? köszi előre is