- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Argos: Adjátok vissza a netet! - szeretnék elaludni!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Geri Bátyó: Megint tahó voltam – SZEMÉLYISÉGFEJLŐDÉS
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- bambano: Bambanő háza tája
- GoodSpeed: AMD Ryzen 9 9900X (100-100000662WOF)+ Samsung 990 PRO 2TB MZ-V9P2T0BW
Új hozzászólás Aktív témák
-
Peetry
senior tag
Hi!
Van egy olyan problémám, hogy elkeztem javat tanulni. a könyv amit vettem jbuilder 8at használ, nyilván sejtitek melyik könyvről van szó
namost ugyebár ez elég régi verzió, nem is találtam sehol. Viszont arra se nagyon találtam infot, hogy mi az utódja. a turbo jbuilder 2007 lenne? mert ezzel nem tudom megnyitni a jpx projectfájlokat. A másik hogy amiket néztem pl screenshot a 8.0-ról ott van source és designe fül? ezeket hogy lehet 2007 alatt előhozni? Néztem netbeans-t is. Kezelő felületre a 2007 tetszik legjobban. Tudom hogy igazából tökmind1, mert alapoknak bőven sok mindegyik. esetleg 8.0-t lehet még vhonna tölteni? köszi előre is
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topicot kiemeltem. Valaki nem akar egy nyitó hsz-t írni?:))
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Monitortrió a Samsungtól, köztük egy 500 Hz-es QD-OLED-del
- Kuponkunyeráló
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Autós kamerák
- Filmvilág
- HBO Max
- Spórolós topik
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Részesedést vásárolhat az USA az Intelben
- További aktív témák...
- MacBook Pro 13, 14, 15, 16, MacBook Air M1, M2 M3 M4 bill magyarosítás lézerrel / sapkacserével
- Dell Latitude Precision Üzleti gépek, 2-in-1 gépek, Vostro 8-12. gen szinte minden, garancia.
- Microsoft Surface Laptop 5 13,5" i7-1265U 16GB 512GB magyarbill 1 év garancia
- Vállalom telefonok,tabletek javítását ,(szoftveres hibát is,frp lock-ot is)márkától fügetlenűl
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest