Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- River: Prehistorik 2 - Retró Játékpercek! 1. rész
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Szólánc.
- Kalacskepu: Elrontott Radeon X1950 Pro megjavítása
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- lezso6: Miért is jó, ha dohányzol?! Megéri rászokni!
Új hozzászólás Aktív témák
-
zolka95
őstag
A float változóba csak 32bites rendszeren tudok törtszámot megadni?
A double-be pedig 64bitesen?Mert olvasom a java 24 óra alatt című könyvet (2000-ben jelent meg) és ebben azt írja, hogy a float-ban lehet tört számot megadni. Nálam nem működött (64 bites rendszer).
Rákerestem és ezt találtam:float egyszeres pontosságú lebegőpontos méret/formátum: 32 bit IEEE 754
double dupla pontosságú lebegőpontos méret/formátum: 64 bit IEEE 754Ez azt jelentené, amit írtam?
Mert a double működik tört számmal, a float pedig nem.És mit jelent az egyszeres és dupla pontosságú lebegőpontos változó?
-
zolka95
őstag
Egy tömb összes elemét hogy kell kiíratni?
-
zolka95
őstag
A programozó hogy oldja meg, hogy több nyelv legyen a programjában? Fizet egy fordítónak?
-
zolka95
őstag
Tudnátok olyan oldalt linkelni, ahol kezdőknek vannak feladatok?
-
zolka95
őstag
Lenne egy egyszerű kérdésem: Kezdő vagyok. Írtam egy egyszerű programot, ami bekér két számot, összeadja és kiírja.
Azt hogy lehet megoldani, hogy bekérésnél ha betűt írok be akkor ne akadjon ki a program, hanem kiírja, hogy "ez nem szám" -
zolka95
őstag
Sziasztok!
Notepad++ használnék és a forráskódot szeretném parancssorban futtatni, de a futtatás fülnél nem találom. Egy plugint kéne hozzá leszedni? De melyiket?
Új hozzászólás Aktív témák
A topicot kiemeltem. Valaki nem akar egy nyitó hsz-t írni?:))
- REDMAGIC ASTRA Gamer tablet OLED kijelzővel - 16 GB / 512 GB
- ÚJ GARIS iPhone 16 Pro Max 256GB Black Titanium Független
- Sapphire Nitro+ 6700XT 12G - 6 hónap garanciával
- iPhone 15 pro natúr titán 256 GB független
- Új DDR5 Gamer PC i7 12-14700KF-ig/RTX 5060 + 11 Féle VGA/500Gb - 2Tb SSD/16-32Gb Ram 2-4Év Gar
- Motorola Edge 40 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Részletre elviheted akár 365 napra. Bankmentes. Gamer Laptopok , Gamer monitorok
- Xiaomi Watch S4, 1 Év Garanciával
- Extra olcsó! HP 230 Vezetéknélküli USB-s Billentyűzet
- Bomba Ár! HP ProBook 650 G1 - i3-4GEN I 4GB I 120GB SSD I 15,6" HD I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest