- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- bambano: Bambanő háza tája
- Szevam: „Rendszerleállás” – egy AI képzeletbeli halál utáni élménye
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- vrob: Az IBM PC és a játékok a 80-as években
Új hozzászólás Aktív témák
-
drachos
tag
Hopp, nem érdekes
-
drachos
tag
válasz
Gyuri16 #1660 üzenetére
Valóban nem ez a teljes feladatleírás, az 5x ennyi, csak nem akartam ennyit beírni
Mert csak ez a része nem megy. A boltok nyitását attól az órától kezdve nézzük, amikor az első pizzát eladta (pl 15:44 akkor 15-kor nyitott). Az adatok nincsenek sorban rendezve. Meg elvileg ugye mindig néznem kell a bolt id-t, megjegyezni mikor nyitott, és aszerint nézni tovább, majd ha kell a pizza.txt-ből valami, akkor a pizza_id alapján kikeresem a szükséges adatot. Ezzel az a gond, hogy több száz bolt is lehet akár. Szóval arra gondoltam, létrehozni egy objektumot a kigyűjtött adatok tárolására, egy boltnak egy objektum, és mondjuk ArrayList-ben tárolom őket, majd egy for ciklussal végigmegyek az objektumokon, és megkeresem a kért eredményt. Ez nem tudom mennyire működne, az a baj, hogy a héten öszesen aludtam kb 20 órát, még egy hello world progi is kifogna rajtam...
-
drachos
tag
Sziasztok, tudnátok segíteni abban, hogyan lehet "összefűzni" egy bináris és egy szöveges fájlt?
Kicsit konkrétan, így néz ki a txt fájl tartalma:
<pizza_id> <pizza_feltetek_szama> <feltetekbol_paprika> <pizza_nev>a .dat tartalma (persze binárisan):
<bolt_id> <pizza_id> <eladas_oraja> <eladas_perce>A feladat: keszitsunk programot, ami megkeresi azt a boltot (<bolt_id>-t), ami a
nyitvatartasanak elso ket orajaban a legkevesebb feltetet adta el osszesen, es
kiirja azt, hogy ez a bolt a nyitvatartasanak masodik (csak a masodik) orajaban
mennyi paprika feltetet adott el. (A program kimenete a konzolra tehat egyetlen
szam!)A program csak az eredmeny szempontjabol relevans adatokat gyujtse!
NEM elfogadhato megoldas az, ha minden adatot beolvas a memoriaba, majd
ott eldonti a problemat.Hát ez lenne, gugliztam én ma egész nap, meg olvastam a java könyvet, de nem jutottam előrébb. beolvasom a txt és dat fájl tartalmát, elvileg össze kéne fűzni valahogy hashtable-el, vagy nem tudom. Esetleg valami link is jó ami ehhez hasonló progit magyaráz el.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topicot kiemeltem. Valaki nem akar egy nyitó hsz-t írni?:))
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- Norvégia átmenetileg betiltja az áramigényes kriptobányászatot
- Beszántaná a marketingért felelős részlegét az Intel
- Windows 10
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- LEGO klub
- Milyen videókártyát?
- VR topik
- Abarth, Alfa Romeo, Fiat, Lancia topik
- További aktív témák...
- Eredeti Windows 10 / 11 Pro aktiválókulcs AZONNALI SZÁLLÍTÁSSAL!
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M4 Pro 24GB RAM 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy S23 Plus 256 GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Bomba ár HP X360 11 G5 - Intel 4020 I 4GB I 128GB SSD I 11,6" HD Touch I Cam I W11 I Garancia!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest