Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- GoodSpeed: Ágymatrac keresési kálvária
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- WireGuard VPN a mindennapokra
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
Új hozzászólás Aktív témák
-
lakisoft
veterán
válasz
Paarthurnax
üzenetére
okés! Nos megnéztem de ezzel sem vagyok sokkal előrébb
- nagyon hasonlít szogáltatásaiban az IBM Rational -ra. De igazából abban a keretrendszerben, fejlesztő környezetben kellene megbírkóznom a WSDL használatával. -
lakisoft
veterán
válasz
Paarthurnax
üzenetére
Köszi szépen! Megnézem.
-
lakisoft
veterán
válasz
Paarthurnax
üzenetére
Nos a WSDL-t kellene használnom de eddig nem sikerült. Netbeans az hibát dob mikor megpróbálom használni, de igazából IBM Rational Software Architect for WebSphere ezzel kellene belőnöm. Bár egy sima Eclipse megoldás is érdekel. Abból már meg tudom csinálni.
-
lakisoft
veterán
válasz
Paarthurnax
üzenetére
Miért pont MySQL? más adatbáziskezelő nem jöhet szóba?
Új hozzászólás Aktív témák
A topicot kiemeltem. Valaki nem akar egy nyitó hsz-t írni?:))
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Gumi és felni topik
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Autós kamerák
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Windows 7
- Házimozi belépő szinten
- Kuponkunyeráló
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy Z Fold6 -12/256 GB Használt Media Markt garancia 2028. 07. 03-ig + 1 év Gold
- Apple iPhone 14 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S23 Ultra Green 120 Hz Dynamic AMOLED 2X, 200 MP kamera, beépített S Pen - 512GB
- Fehér prémium gamer PC Ryzen 7 7800X3D + RTX 5070 AERO OC + 32 GB DDR5 - ÚJ!!!
- Samsung Galaxy S23 Ultra Green 120 Hz Dynamic AMOLED 2X, 200 MP kamera, beépített S Pen
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3849, 100% Akksi
- Készpénzes / Utalásos Videokártya és Hardver felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
- Dell Precision 7560 - Intel Core i9-11950H RTX A4000 32GB 1TB SSD FHD
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro 256GB Midnight Green - 1 ÉV GARANCIA, Kártyafüggetlen, 100% Akksi,MS2148
- HIBÁTLAN iPhone 12 Mini 128GB Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen,MS3634,100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
- nagyon hasonlít szogáltatásaiban az IBM Rational -ra. De igazából abban a keretrendszerben, fejlesztő környezetben kellene megbírkóznom a WSDL használatával.