- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Mr. Y: Motoros sztorik #06
- sziku69: Szólánc.
- Őskoczka
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- NASsoljunk: ZyXEL NSA-310 és az FFP
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- GoodSpeed: Samsung Galaxy SmartTag2-esek a tolvajok ellen!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Oppenheimer
nagyúr
válasz
jetarko #7103 üzenetére
(#7103) jetarko:
Itt szerintem fel kell sorolni azokat a packageket amikben @componentekre hivatkozol. Pl dao(repo) service csomagok is.Felsorolhatom, de nem kéne neki rekurzívan bejárni a packageket?
A spring xml-ben emf-t adtál meg, a repoban meg em-re hivatkozol.
Tutorialokból raktam össze. A célom az lenne, hogy @PersistenceContext annotációval be tudjak injektálni EntityManagert, és azt használni. Egyébként itt ezt írja: Spring injects @PersistenceContext into Spring components on its own. In order to do so, applications need to be have access to an EntityManagerFactory bean. Gondolom ezért tettek a tutorialban a spring-servlet.xml-be LocalContainerEntityManagerFactoryBean-t.
Ha ehhez a funkcionalitáshoz, amit írtam, valami más kéne a spring-servlet.xml-be, nyugodtan szóljatok.Az xml fájlokban miért van annyi kommentezés?
Azok olyan dolgok amik most nem kellenek, de később fognak. Először működjenek legalább az alapok.
(#7104) Lortech:
Beírtam a persistence.xml-be az alábbi sort az alapján amit floatr linkelt:
<jta-data-source>java:/DefaultDS</jta-data-source>de deployment közben továbbra is error van:
13:57:38,405 INFO [org.jboss.as.server] (ServerService Thread Pool -- 28) JBAS018559: Deployed "MovieTimeProject.war" (runtime-name : "MovieTimeProject.war")
(#7105) floatr:
Ahogy fent is írtam, kipróbáltam, hogy beállítom a jta-data-source-ot, de nem jó. Később szeretném ha az adatbázis 2db clusterezett MySQL instance lenne, köztük egy load balancerrel, és ehhez gondolom nem elég jó a RESOURCE_LOCAL transaction-type. Egyébként Wildfly 8.2-t akarok használni, nem Tomcatet.
Azt mondod, ha kidobnám a persistence.xml-t a kukába, és helyette az általad adott kóddal configolok a spring-servlet.xml-ben, akkor működőképes lesz a cucc? Ha később JTA tranzakciókra kell átállnom, akkor is megoldható lesz így?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topicot kiemeltem. Valaki nem akar egy nyitó hsz-t írni?:))
- iPhone topik
- Építő/felújító topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Hardcore pizza és kenyér topik
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Eltűnhet a Dinamikus Sziget
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- Xbox tulajok OFF topicja
- További aktív témák...
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A16, Samsung Galaxy A26, Samsung Galaxy A36, Samsung Galaxy A56
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Honor 90 Lite/Honor 90/Honor Magic5 Lite/Honor Magic6 Lite/Honor Magic5 Pro
- AKCIÓ! AMD Ryzen 9 7950X 16 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged