- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Mr. Y: Motoros sztorik #06
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- NASsoljunk: ZyXEL NSA-310 és az FFP
- Őskoczka
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
Új hozzászólás Aktív témák
-
Szmeby
tag
válasz
jetarko #6843 üzenetére
"A másik mód az lenne, hogy db-ben tárolok minden token és értéket..."
Ismerek olyan rendszert, ahol adatbázisban tárolják az üziket. Megvan az előnye és a hátránya, ahogy a property fájlnak is. Megjegyzem, ott nem a Properties osztályt használják erre, hanem van rá egy egyedi megoldás.Én a magam részéről a property fájlt favorizálom, mert nem látom azt az üzleti esetet, hogy ezeknek az üzeneteknek futásidőben változniuk kéne. Van egy programod, támogat 30 különböző nyelvet. Az jó esetben 30 property fájl, csókolom.
Ha adatbázisban lenne, akkor tuti készítenél hozzá valamit, amivel menet közben szerkeszteni is lehet. Az 30 db textarea. Ilyenkor történik az, hogy "ó, csak a magyar/angol nyelvűt írom át, a többi nem érdekes". És elszabadul a pokol.
Vagy pl. hogyan tervezed kiírni a "Nincs adatbázis kapcsolat" hibaüzit, ha azt adatbázisban tárolod?
Jó, persze a kivételeket bele lehet tolni a kódba, vagy property-be...Természetesen lehet olyan szöveg, ami gyakran változik, annak valóban nem property fájlban a helye, de a labelek, hibaüzik, stb. szerintem nem ilyenek.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topicot kiemeltem. Valaki nem akar egy nyitó hsz-t írni?:))
- Samsung Galaxy S22 Ultra 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 3rd - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I W11 I CAM I Garancia!
- ViewSonic VG700b monitor 17" 1280 1024 DSUB, DVI, beépített hangszórókkal
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 8/16/32GB RAM RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest