Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- valakiyt: A win10 támogatása megszűnt! Mi lesz most?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- bambano: Bambanő háza tája
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Keresés
Új hozzászólás Aktív témák
-
caindwan
aktív tag
Ezek mik? Sokat latok ilyesfele kifenezeseket javas dolgoknal, de valahogy nem ertem, hogyan kellene oket hasznalni. Ha jol sejtem akkor elore megirt osztalyokrol van szo?
Eddig csak olyan alap java-t tanultam es szeretnek komolyabbat is tanulni (otthon
) es nem tudom merre kezdjek hozza. Gondolom ezek jo kiindulasi pontok lennenek.
Új hozzászólás Aktív témák
Téma tudnivalók
A topicot kiemeltem. Valaki nem akar egy nyitó hsz-t írni?:))
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- Canon EOS R6 - Kevés expó - Újszerű -
- Canon RF 85mm f/2 Macro IS STM objektív - Újszerű -
- Gyors, vékony ÉRINTŐKÉPERNYŐS Lenovo Thinkpad X1 Carbon gen 8 (10.gen Core I5 16Gb DDR4 512Gb SSD)!
- újszerű iPhone 17 256GB mist blue ICENTRE számla! 3 év Apple garancia! 2029 január 11-ig!
- Dell Latitude 3510 / Intel Core i5-10generáció /8gb ram / 256gb SSD / Világitó Bill / WINDOWS11
Üzleti előfizetők hirdetései
- iPhone 14 Plus 96% (1év Garancia)
- Új HP 17 FHD IPS AMD Ryzen5 7520U 4.3Ghz 8GB DDR5 256GB SSD AMD Radeon 610M Graphics Win11 Garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Szerver / szerverterem / szerver infrastruktúra felvásárlás, 1-1db is, kiszállással, logisztikával
- Mini Pc HP ProDesk 600 G2 G3 G4, Acer Vertion /// 6-8. gen //// i3 / i5 /// garancia / Bp., MPL, Fox
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
) es nem tudom merre kezdjek hozza. Gondolom ezek jo kiindulasi pontok lennenek.