Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- droidic: [Memory Leak] Az agy defragmentálása
- Kolondrum: Oneplus 13 vagy IQOO 13 vagy Oppo Find X8 PRO
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Protezis
őstag
Okok. Köszi mindkettőtöknek! Most seggrészeg vagyok, de holnap kipróbálom, plusz lenne 1 kérdésem, amit most szzóban talán el tudnék mondani, de írásbannn

Hát igen, sokat ittam. Ahogy Pázsit barátom mondaná: aki másnak vermet ás, nem kap rétest estére
Na megpróbálkozok. Itt a feladat: Bővebben: link
3. feladatnál tartok, és a 2. befizet metódussal van problémám.
Ugye a későbbiekben valószínűleg példányosítani fogom a penzintezet osztályzt. És meghívom a befizet metódust. Ezt a 2.-at. Úgy godolom, hogy olyan objektumot kellene keressek, aminek a szamlaID-je megegyezik a paraméterben kapottal. És utána ezen ojjektum egyenleg adattagját kellene változatnom. Hogy lehet ezt? Vagy én gondolom ezt hülyén? Má beszélni (írni) se tudok, de asszem ezt nem értem. Szóval objektumok adattagjaiban kellene keresgéljek, melyiknek egyezik meg a számlaID-je a paraméterben kapottal. Biztos, hogy hülyén gondolkozok, de ezt már ivás előtt se értettem, szóval ez legyen a mentségem
ó éjt, holnap itt... [ OFF]
Új hozzászólás Aktív témák
A topicot kiemeltem. Valaki nem akar egy nyitó hsz-t írni?:))
- BESZÁMÍTÁS! Acer Predator Helios Neo 16 PHN16 notebook-i9 13900HX 16GB DDR5 1TB SSD RTX 4060 8GB W11
- Kingston FURY Beast Black RGB 32GB (2x16GB) DDR5 6000MHz CL36 - XMP/EXPO - 24 hó garancia - ÚJ!
- Patriot Viper Steel 64GB (2x32GB) DDR4 3200MHz CL16 - XMP - 5 év garancia
- Beszámítás! Acer Nitro 5 AN515-58-75F8 Gamer notebook - i7 12700H 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 6GB
- Patriot Viper Xtreme 5 RGB 32GB (2x16GB) DDR5 8200MHz CL38 - XMP - 120 hó garancia
- Xiaomi 13T Dobozzal Töltővel
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S24/Samsung Galaxy S24+/Samsung Galaxy S24 Ultra
- Samsung Galaxy S23 Ultra Green 120 Hz Dynamic AMOLED 2X, 200 MP kamera, beépített S Pen
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3050
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3967
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest