- bambano: Bambanő háza tája
- Tóth Olivér: Tudtátok hogy ez ma már RETRO?
- KISDUCK: Diétás kaja tipp
- GoodSpeed: Samsung DV90DG52A0ABLE hőszivattyús szárítógép
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- tordaitibi: Moltbook- az AI közösségi platformja
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
wiggen123
senior tag
válasz
Azazello-
üzenetére
Nyomkodjad a spacet meg a backspacet, amíg jó nem lesz, vagy nem tudom milyen tanácsra vársz...
Sose értettem, miért akarnak az emberek ilyen csicsás kiíratás dolgokat programozni. Én mindig csak annyit csináltam, amit feltétlen muszáj volt. Úgyse az a lényeg, hogy milyen szépen íratsz ki konzolra... Egyik tanárom a bináris fákat irattatta ki valami eszméletlen durva módon c-ben. Ha már ennyire csicsázni akarod használj swinget

Mod: Látom nálatok ezen szőröznek, hogy tényleg ilyen csicsa kell a kiíratáshoz. Na akkor én hogy csinálnám: a számokat összefűzném egy stringbe szóközökkel elválasztva. Megnézném mekkora lehet max a hossz (ha minden szám kétjegyű lett a húzásnál az mennyit jelent) ehhez határoznám meg a felső és alsó keretek hosszát. A közbülső ticketes sorokat pedig ahogy már elkezdtem mondani egy sztringbe a számok elválasztva, elé a "* ". Majd kiszámolod mennyi hely van még és annyi spacet hozzáfűzöl egy for ciklussal, végül a * a végére, és kész a ticketes sor is.
-
bpx
őstag
válasz
Azazello-
üzenetére
a Numbers osztály printline() függvénye új sort kezd, így nehéz lesz a csillagot odavarázsolni a sor végére utólag

ha ettől eltekintünk, a "%2d " miatt ugye mindig egyforma hosszú sorokat ír ki, szóval előre lehet tudni hogy hány db csillag vagy space kell a keret soraiba
Új hozzászólás Aktív témák
A topicot kiemeltem. Valaki nem akar egy nyitó hsz-t írni?:))
- Háztartási gépek
- Pletykák szerint 30 GB memóriával szerelik a PS6-ot
- Futás, futópályák
- Le Mans Ultimate
- Beletenyerelnek a memóriaárak a mobileladásokba
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Diabetes - Cukorbetegség
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Windows 10
- További aktív témák...
- B-Twin Rockrider 340 26-os férfi bicikli. NEM TUDOM VINNI SEHOVA
- Apple Watch SE(2020) 44mm Cellular 74%
- Egyedi autós matricák szélvédőre, üvegre, fényezésre
- Intel i5-4670K + ASRock Z97 Anniversary félkonfig (NVMe Boot, Win11, 8-24GB RAM opció)
- Ryzen7 5700G/ 32GB DDR4/ 1TB m.2 alapú mini PC/ garancia
- Apple iPhone 15 / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku:83%
- Limitált darabszám! Apple Mac Studio M2 Ultra 24 magos CPU, 60 magos GPU, 64GB RAM, 1024GB SSD
- Xbox series x konzol
- iPhone 16 Pro Max 256GB 92% (1év Garancia)
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 9600KF / RTX 3060Ti / 16GB DDR4 / 256SSD + 2TB HDD
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest