Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Szólánc.
- potyautas: A Magyar Néphadsereg emlékére
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- bambano: Bambanő háza tája
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
Új hozzászólás Aktív témák
-
wiggen123
senior tag
válasz
Azazello-
üzenetére
Nyomkodjad a spacet meg a backspacet, amíg jó nem lesz, vagy nem tudom milyen tanácsra vársz...
Sose értettem, miért akarnak az emberek ilyen csicsás kiíratás dolgokat programozni. Én mindig csak annyit csináltam, amit feltétlen muszáj volt. Úgyse az a lényeg, hogy milyen szépen íratsz ki konzolra... Egyik tanárom a bináris fákat irattatta ki valami eszméletlen durva módon c-ben. Ha már ennyire csicsázni akarod használj swinget

Mod: Látom nálatok ezen szőröznek, hogy tényleg ilyen csicsa kell a kiíratáshoz. Na akkor én hogy csinálnám: a számokat összefűzném egy stringbe szóközökkel elválasztva. Megnézném mekkora lehet max a hossz (ha minden szám kétjegyű lett a húzásnál az mennyit jelent) ehhez határoznám meg a felső és alsó keretek hosszát. A közbülső ticketes sorokat pedig ahogy már elkezdtem mondani egy sztringbe a számok elválasztva, elé a "* ". Majd kiszámolod mennyi hely van még és annyi spacet hozzáfűzöl egy for ciklussal, végül a * a végére, és kész a ticketes sor is.
-
wiggen123
senior tag
válasz
metaldog
üzenetére
Ha most kezdesz programozni ne a javaval kezdj, mert ez a nyelv nem az amit hamar meg lehet érteni kezdőként. Ajánlom a C-t. Ha az megy akkor jöhet a java, persze előtte jó utánanézni mi is az az objektumorientált programozás.
Most nem akarlak megbántani, de a hozzászólásaidból le lehet szűrni, hogy nem vagy egy tapasztalt programozó, csak segiteni akartam. -
wiggen123
senior tag
Megoldottam időközben a problémát. A router ipjének lekérdezése, nem egy könnyű feladat, úgyhogy azt mellőztem. A program egy weblapról tölt le egy fájlt és ezzel ellenőrzi a netkapcsolat meglétét. Itt a kód is ha valakit érdekel:
[link] -
wiggen123
senior tag
Sziasztok!
A prorgamom célja az lenne, hogy jelezze, ha megszakad az internetkapcsolat. Semmi közöm nincs a java.net csomaghoz egyelőre
Úgy gondoltam, hogy az ip címemet kérdezem, le, mert mikor megszakad, akkor 0.0.0.0-ra vált amit könnyen fel lehet ismerni.
Eddig az InetAddress osztállyal próbálkoztam, de mivel router mögött vagyok, az csak a local IP-t adja vissza.
A kérdésem az elnne: van e egyszerűbb mód a netkapcsolat szakadás figyelésére és hogy hogy lehet a valódi IP címet lekérdezni?
Új hozzászólás Aktív témák
A topicot kiemeltem. Valaki nem akar egy nyitó hsz-t írni?:))
- iPhone 16 128GB récezöld 6 hónapos gyönyörű! Akkumlátor 99%! 2026 május 23-ig Apple garancia!
- 1TB Samsung 3,5"-os HDD-k (ár és állapot infók a leírásban)
- Újszerű Lenovo Legion Go 8APU1 eladó/Ryzen Z1 Extreme/512GB SSD/8.8 2560x1440 144Hz/ beszámítás van
- Olcsó laptop! Lenovo Ideapad 1 15AMN7! AMD 7120U / 4GB / 128 SSD
- Bontatlan Steam Deck 512GB OLED + Dokkoló + 512 GB memóriakártya
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3918, 100% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 16/32/64GB RAM RX 9060XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 27GP95RP - 27" Nano IPS - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 600
- Game Pass Ultimate előfizetés azonnal, problémamentesen, méghozzá OLCSÓN! Immáron 8 éve!
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest