Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Drizzt
    nagyúr

Sziasztok!
    Van egy házi feladatom amiben nem tudok dűlőre jutni. JPARepositoryt kéne használnom. Van egy Application osztályom, ezt indítja el a Spring. Van egy SQLDataStore osztályom, ez fogná össze a származtatott JPARepository interface-ket. Nyilván a kettő közt elhelyezkedik egy TravelService osztály is.Egy rakat hibát dob a Spring és mindegyik arra panaszkodik, hogy az egyik típusom nem menedzselt típus."Not a managed type: class travel.domain.Destination" és ezért nem tudja kielégíteni a spring a függőségeket az Autowire-höz. Csatoltam képeket, könyörgöm valaki segítsen!
    [kép] [kép] [kép] [kép] [kép]

Valahova nem tudod felrakni maven, vagy gradle projektként, hogy próbálkozhassunk vele?

• Szmeby
    tag

Sziasztok!
    Van egy házi feladatom amiben nem tudok dűlőre jutni. JPARepositoryt kéne használnom. Van egy Application osztályom, ezt indítja el a Spring. Van egy SQLDataStore osztályom, ez fogná össze a származtatott JPARepository interface-ket. Nyilván a kettő közt elhelyezkedik egy TravelService osztály is.Egy rakat hibát dob a Spring és mindegyik arra panaszkodik, hogy az egyik típusom nem menedzselt típus."Not a managed type: class travel.domain.Destination" és ezért nem tudja kielégíteni a spring a függőségeket az Autowire-höz. Csatoltam képeket, könyörgöm valaki segítsen!
    [kép] [kép] [kép] [kép] [kép]

Tippre azt mondanam, hianyos a spring konfiguraciod, a package scan-ek kozott nezelodnek, hiszen egy annotacio egy bizonyos dolgot konfigural, egy masik meg egy masikat.

De ha nem kotott a package struktura - marpedig miert is lenne kotott egy furcsa package struktura -, en inkabb athelyeznem az Application classt egy application root package-be, ami szerintem nalad a travel package (app nelkul), as akkor megsporolhatod az osszes package scant vegzo annotaciot, nem kell terjengos felsorolasokat irogatni annotaciokba, leven a spring automatikusan scanneli maganak az osszes package-et, amit "beljebb" talal, a peldam szerint a travel.* -ot. Igy nem kell azon filozni, vajon melyik package hianyzik es melyik annotaciobol...

Új hozzászólás Aktív témák