Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Szmeby
    tag

Én arra se emlékszem amit múlt héten olvastam, főleg ha nem találkozok rendszeresen az ott olvasott dologgal. Sajnos nem fér el a sok számot, kis-nagybetűt, és most már speciális karaktert is kötelezően tartalmazó jelszavak, meg az évszak divatjainak megfelelő frameworkok felesleges infoi mellé.
    Annyira nem közismert, hiszen akkor a google-n rögtön kidobott volna rá ilyen megoldást, még is, erre a hibára csak a rossz importos válaszú dolgokat dobta fel.
    Igényes munkát nem akarok végezni, hiszen egy igénytelen ürülékrakást kell úgy ahogy használhatóvá tákolni, hiszen újraírásra (amivel igényessé lehetne tenni) nincs pénz :D

Mi a nevetséges abban, hogy egy hiányosságot fikázok? Ez egy marhaság. Default mindkettőt néznie kéne. De legalább is specifikus errorban jelezni, hogy máshogy kéne.

Sajnálattal hallom. Az én emlékezetem is egy aranyhaléval vetekszik. Javaslok egy jelszókezelőt, nekem bevált.

Bizonyára megtehetné, hogy mindkettőt nézi, persze. Csak ez az extra kényelem a háttérben iszonyatos komplexitást generál. A fejlesztők hoztak egy döntést, hogy ez a kényelem nem tesz hozzá annyit, hogy emiatt a framework mondjuk lomha legyen.

Persze ha tudsz egy olyan megoldást, ami nem rontja a framework hatékonyságát, mégis kényelmes, javaslom, beszélgess a hibernate készítőkkel, talán vevők lesznek az ötletre. A hibaüzi mondjuk jól hangzik.

Új hozzászólás Aktív témák