Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Czimby: XFX RX9070XT Quicksilver vs Mercury(non OC)
- sh4d0w: Van-e még?
- tordaitibi: Timeshift használata, és amit nem tudtál, klónozás Timeshift backup szoftverrel
- Krumple: [Xpenology] DSM 7.3 telepítése proxmox 9 alatt - GUIval
- joghurt: Megtarthatod a jogsid?
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Szólánc.
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dj Ready
csendes tag
Halee. Én vagyok Vercetti a gdf.pganet fórumról. Megyek én is izzadni 10. -én bár én már túl vagyok Pascalo -n, ASM -en, Delphi -n, C -n. A megoldás adja magát, csak ezt rá kell ültetni specifikusan a Java nyelvre.
Ha ezt a feladatot kapom, bizony a Vector -ral fogom megoldani. Nekem érthetőbbnek tűnnek a tömbműveletek. Pl.: .add, .remove, .contains, .equals, stb. Adja magát a dolog. -
loszerafin
senior tag
Annyit hozzáteszek, hogy ez egy klasszikus probléma, és van is "klasszikus" megoldása:
Képzeld el, hogy vki mondja neked a számokat sorba.
Te néha megállítod az illetőt és felírod egy papírra a számot.Hogy mikor állítod meg, az itt a kérdés.
Az egyszerűség kedvéért tételezzük fel, hogy nagyság szerint csökkenő sorrendben
mondja a számokat.Képzeld el, hogy most éppen az "i" számot mondja (azaz még i db szám közül választhatsz), neked meg még x db számot kell
kiválasztanod.
Mikor állítod meg az illetőt? Másképp fogalmazva: Mekkora valószínűséggel állítod meg?(az eredmény program tárhelyigénye: 2 egység, egyetlen ciklus van benne, ami max. 95-ször fut le)
Üdv
KL
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topicot kiemeltem. Valaki nem akar egy nyitó hsz-t írni?:))
- Tablet felvásárlás! Samsung Galaxy Tab S10+, Samsung Galaxy Tab S10 Ultra, Samsung Galaxy Tab S10 FE
- Honor Magic8 lite 512GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Dell Latitude E6410 i5 M560, Nvidia NVS 3100M 512MB GDDR3, 4Gb RAM, 250GB HDD, jó akku, számla gar
- Xiaomi 13T 256GB,Átlagos,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Ventilátorok 120/140mm és tápkábel modding kitűnő árakon!
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
kösd föl a gatyót, én bementem azt kijöttem