Hirdetés
- urandom0: Kicsit most elfáradtam...
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- MasterDeeJay: Gigabyte GA-B350M-D2 - AM4 lap 2016-ból, amikor még nem volt Ryzen!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- sparks: 15 év droid után iPhone tapasztalat, 7 nap alatt
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
Új hozzászólás Aktív témák
-
floatr
veterán
válasz
WonderCSabo #8928 üzenetére
Nem történik másolás
Ha neked másolás történt, amikor SVN alatt brancheltél, akkor valamit nem jól csináltál.
Én pont emiatt akadtam össze egy indiai fejlesztőcsapattal, mert korábban nem használtak VCS-t, de az SVN túl sok volt nekik. Minden egyes branch, amit létrehoztak, előzmény nélküli volt, egy teljesen új artifact, korábbi entitásoktól relációmentesen. Azóta is csak tippelek, hogy mi a bánatot csináltak rosszul.
Egy dolog van, ami sebességbeli probléma lehet. Az SVN közvetlenül a központi repository-ban dolgozik, ott hozza létre a bejegyzéseket. Ez ha rosszul van méretezve, lassú is lehet, értsd itt lassú alatt azt, hogy 2-5 másodperc. GIT esetében a saját gépeden lévő repositoryban hozod létre a branchet, amit csak te használsz, nyilván nincsen érdemi hálózati bottleneck, és más júzerekkel sem kell küzdenek a processzidőért. Ellenben ha feltolod a központi repóba, akkor megcsinálja ugyanazt, amit az SVN (nem másolás). Lehet hogy ez gyorsabb valamilyen oknál fogva a GIT esetében (nem 5 másodperc, hanem 2), de erős túlzásnak érzem azt, hogy ez a 2 vs 5 másodperc valakinek probléma.
(#8930) fordfairlane ha valamit elk.tál, akkor elég nehéz tud lenni. De akkor GIT branch/mergenél meg a push a kellemetlen
Új hozzászólás Aktív témák
A topicot kiemeltem. Valaki nem akar egy nyitó hsz-t írni?:))
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Apple iPhone 17 - alap
- Huawei Mate 40 Pro - a csúcson kell abbahagyni?
- Xbox Series X|S
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- VGA kibeszélő offtopik
- Robotporszívók
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Bemutatkozott a Samsung Galaxy Tab A11 és Tab A11+
- További aktív témák...
- Eladó Fitbit Charge 6 /Coral színű
- Asztali PC , i7 13700F , RTX 4070 , 32GB DDR5 , 1TB NVME
- Asztali PC , R7 5700X , RX 5700 XT , 16GB RAM , 512GB NVME , 750GB HDD
- GAMER PC! Ryzen 5700X / 32GB DDR4 / RTX 4060 Ti 16GB / 1TB NVMe / 650w Gold! BeszámítOK
- Apple Watch Ultra Titanium GPS+Cellular 49mm, gyári dobozában! Makulátlan!
- ALIENWARE Area-51 R6 Threadripper Edition 1920X
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3359
- 24 GB-os RTX6000 HP - garanciával
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 3600 / RX 5700 / 16GB DDR4 / 512GB SSD
- ÚJ AKKU!!! Ár/ÉRTÉK BAJNOK! Dell Latitude 5330 i3-1215U 6mag! 16GB 512GB 13.3" FHD 1 év gar
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest