Hirdetés
- Toomy: FOXPOST: régen jó volt, de már jobban jársz, ha elfelejted
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- MasterDeeJay: Ram gondolatok 2026 január - DDR3-as gép is lehet megoldás? Mi a minimum?
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- norbx: Számítógép.hu
- MasterDeeJay: i7 4980HQ asztali gépben (vs i7 4770)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Candy: Kossuth Lajos azt üzente, elfogyott a gémergépe
Új hozzászólás Aktív témák
-
andriscs
aktív tag
Hi!
Aprócska technikai probléma miatt egyelőre nem tölthető le a játék, ugyanis a jar file futtatása után nem tölti be a képeket, és ahogy a neten olvasom, rengeteg embernek ugyanez a problémája. Hiába használnak relatív útvonalakat, a képek nem töltődnek be. Azt hiszem, ez ''felsőbb'' (értsd SUN) probléma, mivel megoldást még nem találtam rá. Sajnos az Eclipse JAR csomagolója is mindenre jó, csak arra nem, amire kellene (viszont jól tömöríti a NEM Java állományokat
) Szóval ha sikerül megoldani valakinek a problémát, és én is hallok majd róla, akkor elérhető lesz. 
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topicot kiemeltem. Valaki nem akar egy nyitó hsz-t írni?:))
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 128GB Blue Titanium -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro 128GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4380, 100% Akksi
- Akciós kisWorkstation! Dell Precision 3560 i7-1165G7 4.7GHz / 16GB / 512GB / Quadro T500 2GB FHD 15"
- Telenor 5G Indoor WiFi Router (FA7550) + töltő (utolsó DARAB!)
- Több darab! MacBook Pro 16" M1 32GB RAM 27%-os áfás számla
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
) Szóval ha sikerül megoldani valakinek a problémát, és én is hallok majd róla, akkor elérhető lesz.