- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Gurulunk, WAZE?!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 1 – rizseshús másképp
- Ndruu: Segíts kereshetővé tenni a PH-s arcképeket!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
Új hozzászólás Aktív témák
-
tick
aktív tag
Sziasztok,
JSch-val próbálkozok. Az alap shell példa nagyon jó, lényegében egy működő terminált kapok vele, de nyilván nem ez a célom.
Nap mint nap rendszeresen kell ugyanazt a parancs sorozatot kiadnom egy érték kinyeréséhez amivel dolgoznék tovább. Ezt szeretném egyszerűsíteni akár vizuálisan egy gombbal vagy egy egyedi paranccsal. (tudom hozhatnék létre shell scriptet, de nem egy szerverről és nem egy userről van szó)Lényegében a stream-ekkel van gondom. A példa System.in-t és out-ot használ.
Szeretnék System.in-re írni, de ez gondolom ilyen egyszerűen nem kivitelezhető. Van valami módja hogy pipe szerűen egy InputStream-re vezessem a System.in-t és emellett más forrásból is tudjak rá írni? Avagy a billentyűzetes System.in-ről érkező input működjön tovább, de egy függvényből is tudjak rá inputot küldeni?Az már egy mellékes kérdés hogy az out stream-el is játszani kell, de bízom benne ha az inputra megtalálom a megoldást, akkor az is menni fog
Új hozzászólás Aktív témák
A topicot kiemeltem. Valaki nem akar egy nyitó hsz-t írni?:))
- Új, bontatlan iPad 11 2025 Wifi, üzletből, apple gyártói garanciával
- Új Zsír Lenovo Yoga 7 x360 Érintős Hajtogatós Laptop Tab 16" -50% Ryzen 7 7735U 16/512 FHD+ AMD 2GB
- LENOVO Legion Pro 7 16IRX9H Intel Core i9 14900HX/RTX 4080/32GB RAM/1TB SSD eladó jó áron
- GoPro HERO12 Black + kiegészítők
- Asus ROG Zephyrus G14 GA402XV AMD Ryzen 9 7940HS/RTX 4060/32GB RAM/1TB SSD eladó RITKASÁG!!!
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2020 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3278, 100% Akkumulátor
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon szerviz helyben - Gyors javítás, akár 30 perc alatt!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max/
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 4770 4mag 8szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: FOTC
Város: Budapest