Hirdetés
- sh4d0w: Én és a számítógép
- lezso6: Miért is jó, ha dohányzol?! Megéri rászokni!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 7 – Még egy megosztó – de gyors – étel: resztelt máj
- ldave: New Game Blitz - 2025
Új hozzászólás Aktív témák
-
floatr
veterán
Bizonyos fokig a compiler is átver. Még az elmúlt évezredben volt egy olyan hardveres problémája az x86-os prociknak, amikor bejött a pipeline, hogy bizonyos kódegyüttállás esetén az egymást követő utasításokat x lépésen belül egyszerűen nem tudta feldolgozni. Ezt a legtöbb C fordító korrigálta úgy, hogy te nem tudtál róla. Ez a pozitív része az átverésnek, ha jól csinálta. Volt azonban olyan C fordító, ami úgy optimalizálta a fordított kódot, hogy éppen belefutott ebbe a pipeline/cache hibába.
Itt viszont egyik nyelvről a másikra generál egy kódot, amit egy framework keresztimplementáció igyekszik elfedni. A dolog már ott sántít, hogy eltérő implementációkról van szó.
A hibernate/JPA által generált SQL-re inkább nem mondok semmit. Nem véletlen, hogy nagyon kevés a jó HQL/JPQL szakember, mint ahogy az sem, hogy a kritikus query-k mind natív SQL-ben készülnek, vagy tárolt eljárásban. Amit meg a proxy-kkal, ASM/CGLIB meg egyéb témával generálnak, az nem ugyanaz a nagyságrend, amivel egy Java-JS fordításnál szembesülsz.
(#7227) Aethelstone Ja hogy a parse-oláshoz beaneket, milyen igaz. Úgy szar ahogy van
)
Kézzel jobbat gyártottam, és ráadásul tudtam, hol kell a sallangot kicsapni.
De mondhatnád a spring boot-ot is, a hibernate entitás/schema generátorát, meg ilyenek. Nem akarom elvinni a témát a nagyzolás irányába, de ezeket ha tehetem kerülöm, mint a pestisest. Még talán a schema generátor elmegy, de azon is sokat kell utólag szöszölni, mire összeáll úgy, ahogy szeretném, mert nem lehet eléggé teletűzdelni metaadatokkal, hogy mindent normálisan megcsináljon. Sajnizom, hogy rossz véleményem van róla
Új hozzászólás Aktív témák
A topicot kiemeltem. Valaki nem akar egy nyitó hsz-t írni?:))
- Battlefield 6
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- BestBuy topik
- sh4d0w: Én és a számítógép
- lezso6: Miért is jó, ha dohányzol?! Megéri rászokni!
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Elemlámpa, zseblámpa
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- További aktív témák...
- Asus TUF F17 // Rtx 4060 8gb // QHD 240hz // 32gb ram // 13th gen i9 13900H 2.60Ghz // SSD 1 TB //
- Bravo 15 C7UDX 15.6" FHD IPS Ryzen 7 7735HS RTX 3050 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- Precision 3580 15.6" FHD IPS i7-1370P RTX A500 32GB 1TB NVMe magyar vbill IR kam gar
- Erő és Megbízhatóság: Dell Latitude E6530 (14", i7) Laptop SSD-vel, laptoptáskával!
- iPhone 16 PRO MAX 256GB fehér titán MEDIAMARKT számla 2027 szeptember 19-ig Apple garancia! Akku 97%
- Asus TUF Gaming M3 GEN II gamer egér
- Nvidia Quadro P400/ P600/ P620/ P1000/ T400/ T600/ T1000 - Low profile (LP) + RTX A2000 6/12Gb
- Telefon felváráslás!! Xiaomi 13T, Xiaomi 13T Pro, Xiaomi 14T, Xiaomi 14T Pro
- Eladó 2db Nokia steel hr hibrid okos óra dobozával
- Laptop felvásárlás , egy darab, több darab, új , használt ! Korrekt áron !
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest