Hirdetés
- hcl: Amúgy mi a terv?
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- eldiablo: 30 év után szakítottunk, de azért még beszélünk...
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 11 – Vörösboros marhaszelet
- GoodSpeed: Munkaügyi helyzet Hajdú-Biharban: észak és dél
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- sziku69: Szólánc.
Új hozzászólás Aktív témák
-
> Láttam olyan helyet, ahol ennek a menedzselésére bevezették a kódgenerálást. Ott aztán már durva állapotok vannak, ha az ember ilyesmire kényszerül. Egy xtend leíróban legózhatod össze a java forráskódot töredékekből, ezzel többféle forrást is generálhatsz
Jaja, kozben meg egy sor mellett elmagyarazzak neked, hogy a tobbszoros orokles egyebkent rossz, mert ize. Pl. a tobbszoros orokles hianya valami, ami _allandoan_ problema (nekem). A masik meg az, h nem lehet rendesen monkey patchelni, de az kisebb problema. Kodgeneralast mi akkor csinaltunk, amikor .Net-ben meg Javaban is el kellett erni ugyanazok az entitasokat -- ott tenyleg az volt a legegyszerubb, hogy mittudomen, XML-ben leirod, h hogy nez ki az ojjektum, aztan kesz.
Új hozzászólás Aktív témák
A topicot kiemeltem. Valaki nem akar egy nyitó hsz-t írni?:))
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation VR2 virtuális valóság szemüveg garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 13 128GB,Vodafone,Átlagos,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Használt Samsung C24F390FH ívelt monitor / 12 hónap jótállás
- Dell Latitude 5440 - i7-1365U, 16GB RAM, SSD, jó akku számla, garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest