- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Steven: Sokat utazó kávéfüggők ide!
- ldave: New Game Blitz - 2025
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sk8erPeter
nagyúr
Hű, mennyire egyetértek azzal, amit írtál a tanítási módszerekről. BME-n az egyetem első évében fogalmam nem volt a programozásról, és elképesztő mennyiségű időt kúrtam el az ilyen jellegű fos tanítás miatt (akár az előadásokon, akár a könyvekben), amikor végeláthatatlan mennyiségben hablatyolnak az elméleti háttérről, de még mindig egy sor kódot nem írtam, és nem is értettem, hogy kell megírni egy egyszerű programot, ebből következően az elméletet sem tudtam mihez kötni. Akkor mi a büdös francnak annyit nyomatni az elméletet az elején, ha nem mutatjuk meg a gyakorlatban, hogy mire jó? A legtöbb oktatókönyv írójával az a baj, hogy rohadtul nem tudják beleképzelni magukat a kezdő tanuló helyébe, csak szárnyal a képzeletük, hogy nagyjából hogyan kellene tanítani, de nem néznek utána, hogy vajon az tényleg hatékony-e.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topicot kiemeltem. Valaki nem akar egy nyitó hsz-t írni?:))
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Motorola Edge 30 Neo - wake up, Jr...
- Bestbuy játékok
- OLED TV topic
- Gitáros topic
- A Micron újszerű módszerrel javítja QLC-s SSD-jének sebességét
- PlayStation 5
- Milyen okostelefont vegyek?
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H370 i5 9500 32GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB ZALMAN S2 TG be quiet! 650W
- 24" Eizo FlexScan EV2146W, 1920X1200 szép, hibátlan nélkül
- Beszámítás! HP Z2 G4 Tower Workstation számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- BLUESUMMERS NVMe SSD adapter
- Dell OptiPlex MT/SFF 3040, 3050, 7050, 3060, 3070, 5070, 7060 /WIN 11 - SZÁMLA- GARANCIA
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest