- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bitblueduck: RTX 50-es széria PhysX támogatás nélkül. Tényleg akkora probléma?
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Argos: Az vagy, amit megeszel
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- eBay-es kütyük kis pénzért
- MaxxDamage: Vizes Laptop Hűtés? Lehetséges? Igen!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sk8erPeter
nagyúr
Hű, mennyire egyetértek azzal, amit írtál a tanítási módszerekről. BME-n az egyetem első évében fogalmam nem volt a programozásról, és elképesztő mennyiségű időt kúrtam el az ilyen jellegű fos tanítás miatt (akár az előadásokon, akár a könyvekben), amikor végeláthatatlan mennyiségben hablatyolnak az elméleti háttérről, de még mindig egy sor kódot nem írtam, és nem is értettem, hogy kell megírni egy egyszerű programot, ebből következően az elméletet sem tudtam mihez kötni. Akkor mi a büdös francnak annyit nyomatni az elméletet az elején, ha nem mutatjuk meg a gyakorlatban, hogy mire jó? A legtöbb oktatókönyv írójával az a baj, hogy rohadtul nem tudják beleképzelni magukat a kezdő tanuló helyébe, csak szárnyal a képzeletük, hogy nagyjából hogyan kellene tanítani, de nem néznek utána, hogy vajon az tényleg hatékony-e.
Új hozzászólás Aktív témák
A topicot kiemeltem. Valaki nem akar egy nyitó hsz-t írni?:))
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Parfüm topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- LED világítás a lakásban
- Yettel topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- 1080Ti FE Accelero Xtreme IV hűtővel
- ÚJ Apple Macbook Air 15,3 M4 /16GB/256GB - Éjfekete - (2025) - mw1l3mg/a - MAGYAR - 3 év garancia
- Apple Watch Series 4 Nike 44mm Teljes doboz, sok tartozék, 100% akku
- LG 77C4 - 77" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - 1000 Nits
- Dell G15 5530 gyári kijelzőt keresek (DP/N: 0VPD4)
- Bomba ár! Dell Latitude E4310 - i5-520M I 4GB I 160GB I 13,3" I Cam I W10 I Garancia!
- Amazon Kindle 10th Generation ébresztős tok
- BESZÁMÍTÁS! Sapphire Nitro+ RX 7900XTX 24GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- LG 55UK6300MLB 139 cm / 55 4K UHD Smart TV 6 hó garancia Házhozszállítás
- 12 GB-os Quadro RTX A2000 kártyák - garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest