Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- urandom0: Száműztem az AI-t az életemből
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- GoodSpeed: Munkaügyi helyzet Hajdú-Biharban: észak és dél
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
Új hozzászólás Aktív témák
-
moriak
tag
válasz
bucsupeti
üzenetére
Pontosan. Egy évre előre is. Van egy számlád oda befizethetsz és akkor időarányosan vonják róla a pénzt. Ha használod 2 hetet azt is megteheted. Általában késésben szoktam lenni 3-4 dollárral mindig későn jut eszembe, de kapok róla figyelmeztető emailt. Jól kell bekonfigolni, mert csinglisek szeretik támadni.
MongoDB, MySQL, Tomcat, SVN, GIT, Apache van fent nekem. Sávszél nem nagy, de nem is torrentszervernek vettem ill. érdemes odafigyelni rá, hogy van adatforgalom limit. Soha nem voltam a közelében sem. Volt kuponkódom Googleben találtam így volt 2 hónap ingyen. Ubuntu szerver van fent nekem.
Új hozzászólás Aktív témák
A topicot kiemeltem. Valaki nem akar egy nyitó hsz-t írni?:))
- Számlás!Windows 10 Pro 11 Pro,Windows 10 Home 11 Home, Office 2016,2019,2021 ,Vírusirtok,Mac
- Beszámítás! Acer Nitro 5 AN515-58-75F8 Gamer notebook - i7 12700H 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 6GB
- Honor 200 Lite / 8/256GB / Kártyafüggetlen / 12HÓ Garancia
- Lenovo ThinkPad X1 Yoga G6 (6th Gen) - i7-1185G7, 32GB, 512GB SSD, multitouch + TOLL
- BESZÁMÍTÁS! 4TB Western Digital Red Pro SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest