Hirdetés
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Klaus Duran: Minden drágul. Vajon a fizetések 2026-ban követi minimálisan?
- vrob: Próbálkozás 386 alaplap újraélesztésre
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ldave: New Game Blitz - 2025
- A magyar Duke Nukem 3D
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
Új hozzászólás Aktív témák
-
jetarko
csendes tag
Hogyan lehet levizsgálni azt h pl 10 táblán keresztül legyen egy érték unique?
Pl: minden táblában van e-mail, de mindenhol unique-nak kell lennie az egész db-t nézve.
Jelenleg úgy oldottam meg, hogy minden dao-nál az addNewXY esetén levizsgálom az összes táblát, hogy van-e ilyen érték és ha igen dobok egy exceptiont. UpdateXY esetén ugyanez csak ott ha már van ilyen vizsgálom, hogy ahhoz tartozik-e aki updatel. Ez 10 külön dao-nál elég macerás, és ha jön egy 11. akkor mindenhol bővíthetem.Másik: Ha olyan adatot akarok lementeni ami db szigorítás szerint nem valid, pl unique, akkor kapok egy ConstraintViolationException-t, de ebből nem tudom kitalálni, hogy konkrétan mire kaptam ezt az exceptiont.
Olyan adatot nem engedek el db szintig amit validatorral kitudok szűrni, de ez nem minden.Ezekre mi a best practice?
Új hozzászólás Aktív témák
A topicot kiemeltem. Valaki nem akar egy nyitó hsz-t írni?:))
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Mit várunk 2026-ban a mobilpiacon?
- Samsung kuponkunyeráló
- Hálózati / IP kamera
- Milyen TV-t vegyek?
- Battlefield 6
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Xbox Series X|S
- Bittorrent topik
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- További aktív témák...
- PC bontás - Cooler Master Q500L, Corsair RM850x, ROG B550-F, Ryzen 7 3700X, 32Gb, 1+1Tb SSD
- GIGABYTE GeForce RTX 3080 10GB OC GDDR6X 320bit WaterForce
- Xiaomi 15T 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Komplett gamer konfig szinte minden új..
- Eladó új, hibátlan állapotú, EGYSZER SEM HASZNÁLT ASUSINSEARCH OF INCREDIBLE EXTERNAL SLIMDVD-RW SDR
- Samsung Galaxy S22 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Honor Magic7 Lite 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 12400F 16GB DDR4 1TB SSD RTX 4070 12GB Zalman S2 TG GIGABYTE 750W
- Apple iPhone 15 Pro Max 256 GB Natural Titanium 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest