Hirdetés
- antikomcsi: Való Világ: A piszkos 12 - VV12 - Való Világ 12
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Fogkefe: elektromos vagy manuális?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- weiss: Lakodalom van a mi utcánkban...
- GoodSpeed: FIFINE A6T - Gamer és Streamer állványos mikrofon
Új hozzászólás Aktív témák
-
BlacKSouL
addikt
Hali!
A következő a problémám. Most kezdek el foglalkozni a Java-val mélyebben, és a JDK demójában lévő applet-ek Iexplorerben nem hajlandóak futni, a következő hibaüzenettel megtoldva:
alt=''Your browser understands the <APPLET> tag but isn't running the applet, for some reason.'' Your browser is completely ignoring the <APPLET> tag!
Eredetileg a JRE 1.5.0_06 volt csak simán fenn, most felraktam hozzá a JDK 1.5.0_06 -ot de amikor a telepítésnél be lehetett állítani a Public JRE -telepítést, azt kihúztam, gondolva hogy az már úgyis fenn van. Explorer és Java is frissítve volt/van. Azt már korábban is észrevettem, hogy bizonyos dolgok nem futnak explorerben, csak Ffoxban, de nem igazán foglalkoztam vele. Most viszont zavar a dolog. A lenti link az applet-es oldalra mutat, ott bármelyik demóra kattanok, a fenti üzenetet írja ki.
[link]
Mi lehet a megoldása a dolognak?
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
A topicot kiemeltem. Valaki nem akar egy nyitó hsz-t írni?:))
- Új, Gamer félgép - ASUS B860M-A WIFI + Intel Ultra 5 245K + TeamGroup Viper 2x16GB DDR5 6000MHz CL30
- Új Bontatlan Xbox Series X 1TB 2év gyártói gar! + Beszámítás (apple cuccok)
- Google Pixel 10 Pro XL 5G 256GB Jédezöld, 2 Év Garancia, Független, Használt, 3 hónapos
- Simagic P-2000 100nm hidraulikus sim racing pedal + haptic motorok
- Ujabb Prémium ólacska INGYEN MPL-el Phanteks XT PRO ULTRA
- Bomba ár! HP ProBook 450 G8 - i5-1135G7 I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gar
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3388, 100% Akksi
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 4000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Z790 i9 14900KF 32GB DDR5 1TB SSD RTX 5070TI 16GB NZXT H6 Flow RGB 1200W
- BESZÁMÍTÁS! 64GB(2x32GB) Kingston Fury Beast 3200MHz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest