Hirdetés
- leslieke: leslieke farmerzsebe
- Autódiagnosztika: a gyakorlatban
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Jack Hunter: Aqua webáruház, soha többet.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- droidic: Windows 11 önállóság nélküli világ: a kontroll új korszaka
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- GoodSpeed: Munkaügyi helyzet Hajdú-Biharban: észak és dél!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
BlacKSouL
addikt
Hali!
A következő a problémám. Most kezdek el foglalkozni a Java-val mélyebben, és a JDK demójában lévő applet-ek Iexplorerben nem hajlandóak futni, a következő hibaüzenettel megtoldva:
alt=''Your browser understands the <APPLET> tag but isn't running the applet, for some reason.'' Your browser is completely ignoring the <APPLET> tag!
Eredetileg a JRE 1.5.0_06 volt csak simán fenn, most felraktam hozzá a JDK 1.5.0_06 -ot de amikor a telepítésnél be lehetett állítani a Public JRE -telepítést, azt kihúztam, gondolva hogy az már úgyis fenn van. Explorer és Java is frissítve volt/van. Azt már korábban is észrevettem, hogy bizonyos dolgok nem futnak explorerben, csak Ffoxban, de nem igazán foglalkoztam vele. Most viszont zavar a dolog. A lenti link az applet-es oldalra mutat, ott bármelyik demóra kattanok, a fenti üzenetet írja ki.
[link]
Mi lehet a megoldása a dolognak?
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
A topicot kiemeltem. Valaki nem akar egy nyitó hsz-t írni?:))
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Chieftec-Prohardver nyereményjáték
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Egérpad topik
- Formula-1
- Pánik a memóriapiacon
- PlayStation 5
- Nintendo Switch
- További aktív témák...
- Apple iPhone 13 128GB, Akku: 85%, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- ZOTAC RTX 3090 24GB GDDR6X Trinity Eladó!
- Apple iPhone 15 128GB Akku: 90%, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy S25+ 12/512GB, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Western Digital Purple 1TB / 1000 GB HDD 3,5" WD10PURX ÚJ, 0 üzemórás eladó!
- 183 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5090
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro Max 64GB Midnight Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3253, 100% Akksi
- Apple iPhone 14 / 128GB / Kártyafüggetlen / 12HÓ Garancia / Akku: 85%
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Blue Titanium -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen,MS4120
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest