Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- total90: SSD és HDD árak 2026-ban – most kell vásárolni, vagy várni 2028-ig?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- bambano: Bambanő háza tája
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 14 – Kések, késélezés
Új hozzászólás Aktív témák
-
zserrbo
aktív tag
válasz
caindwan
üzenetére
A Java Tantuszt tudom ajánlani nem is olyan drága 3 ezer most akcióban és ingyen szállítás a kiadó oldalán szept 21.ig most. Kellemes a hangvétele, helyenként kicsit szájbarágós, de én nem bánom.
Most kinéztem jobb magyar könyv híján a Szoftverfejlesztés Java SE platformon könyvet, csak az oldalszámhoz képest sztem kicsit drága, de ez még nem is lenne gond, hanem úgy érzem túl sok mindent akartak belerakni és 1-1 témáról csak pár oldal van (a tartalomjegyzéke fent van a szak kiadó honlapján).
Tudom olvassak angolul, de könyv terjedelmű szakkönyveket angolul még nem mertem, de most megint megfordult a fejemben.
Az agyhullám java-nál nem éreztétek, hogy elavult nagyon? Én eléggé furcsának tartom, hogy egy 2007-es könyvet 2011-ben adtak ki magyarul. (Az egyetemi könyvtárba meg 2013-14-ben jött 1-1 példány belőle...)
Új hozzászólás Aktív témák
A topicot kiemeltem. Valaki nem akar egy nyitó hsz-t írni?:))
- Lenovo ThinkPad // T - Széria // X1 carbon // X1 Yoga 2-in-1 // és a többiek... 3-12. gen.
- Apple Magic Mouse (USB-C) - Fehér
- BESZÁMÍTÁS! Sapphire Pulse Radeon RX 7900 XTX 24GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Motorola Edge 40 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 15 Plus 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest