- eBay-es kütyük kis pénzért
- Lalikiraly: Commodore The C64, Ultimate
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- kenand: Hol volt, hol nem volt, Thunderbolt...
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
- GoodSpeed: Samsung DV90DG52A0ABLE hőszivattyús szárítógép
Új hozzászólás Aktív témák
-
zserrbo
aktív tag
válasz
caindwan
üzenetére
A Java Tantuszt tudom ajánlani nem is olyan drága 3 ezer most akcióban és ingyen szállítás a kiadó oldalán szept 21.ig most. Kellemes a hangvétele, helyenként kicsit szájbarágós, de én nem bánom.
Most kinéztem jobb magyar könyv híján a Szoftverfejlesztés Java SE platformon könyvet, csak az oldalszámhoz képest sztem kicsit drága, de ez még nem is lenne gond, hanem úgy érzem túl sok mindent akartak belerakni és 1-1 témáról csak pár oldal van (a tartalomjegyzéke fent van a szak kiadó honlapján).
Tudom olvassak angolul, de könyv terjedelmű szakkönyveket angolul még nem mertem, de most megint megfordult a fejemben.
Az agyhullám java-nál nem éreztétek, hogy elavult nagyon? Én eléggé furcsának tartom, hogy egy 2007-es könyvet 2011-ben adtak ki magyarul. (Az egyetemi könyvtárba meg 2013-14-ben jött 1-1 példány belőle...)
Új hozzászólás Aktív témák
A topicot kiemeltem. Valaki nem akar egy nyitó hsz-t írni?:))
- Telefon felvásárlás! Samsung Galaxy A15, Samsung Galaxy A25, Samsung Galaxy A35, Samsung Galaxy A55
- EREDETI NINTENDO Pokemon Go Plus autocatcher dobozban eladó
- iPhone 14 Pro 256GB 100% (1év Garancia)
- LG 48C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- Beszámítás! Asus Zenbook 14 UX425EA 60Hz notebook - i7 1165G7 16GB DDR4 512GB SSD Intel Iris Xe W11
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest