- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Samsung Galaxy S24 FE - tapasztalatok
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- weiss: Pant* rant
- E.Kaufmann: Barangoljunk! OpenWRT Wifi Roaming jegyzetkezdemény
Új hozzászólás Aktív témák
-
MrSealRD
veterán
A vitát leszámítva akár én is lehetnék a bevezető alanya...
Ez már durvább téma volt kicsivel...viszont látom, hogy ha nálunk is ez lesz akkor tényleg ráborulok az asztalra, ahogy írod is...
Nehéz így technológiát választani, hogy nem használom készség szinten.
Ma addig jutottam az alkalmazásszerver témában, hogy JBoss és Tomcat-re szűkítettem a kört(Glassfish volt a harmadik). Nem véletlen, az egyik egy űrhajó ha másik egy vitorlázógép...
Azt gondolom, hogy ha később beesik valami nagyobb méretű dolog amihez a JBoss kéne akkor jól jön ha most bemelegítünk rajta. A másik, hogy full platform, szóval nem érhet meglepetés menet közben, hogy hopp hiányzik a Tomcat-ből valami...(Tudom ott lenne a TomEE) viszont ha változik a konfig akkor nem kell restart elég a reload...még akkor is ha ez nem sokszor fordul elő.
Néztem, hogy a memóriaigénye kb dupla az egyik oldal szerint. De hát ha az egyik 100MB-ot kér a másik meg 200MB-ot, akkor az elhanyagolható lesz az alkalmazás vagy az egész szerver méretéhez képest...Ezek miatt a JBoss felé húzok...Nem tudom mennyire teszem jól...
Új hozzászólás Aktív témák
A topicot kiemeltem. Valaki nem akar egy nyitó hsz-t írni?:))
- MacBook Pro 2019 '16 2,6 Ghz 6mag Intel Core i7 16/512gb - Space Gray Touch Bar
- Xiaomi 13T 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Komplett új gép eladó Ryzen5 8400F nettó áron!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L13 G3 - i5-1245U I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I NBD Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- FSP RAIDER S 750W 80 PLUS Silver táp
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Latitude 7320 - i5-11GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- LG 45GS95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest