- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- erer1000: Milyen tesztekre lennétek kíváncsiak a lenti káosz gépet illetően?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- ldave: New Game Blitz - 2026
- Oldman2: A KOReader ebook olvasó program
- gerner1
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- DeFranco: Tanuljunk angolul játékosan! - Duolingo
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 14 – Kések, késélezés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Spam123
tag
válasz
üzenetére
Annyi itt a probléma, hogy szoftlab 3 nem kell a szofttech-hez, tehát ha buktam a 2-t, akkor is simán felvehetem a szofttechet. És ha már ennyire jó a szoftlab 3. Miről is szólt idén? Bemész, önállóan/társaddal megírod a feladatod és kész. Házi miről szólt? Önállóan megírod és bemutatod.
Szoftlab 3 nem egy tárgy, hanem számonkérés, mivel ott nem oktatnak, csak számon kérnek. Ennyi erővel miért nem otthon gyakorolja az ember, annyit amennyit akarja?
Nekem szinte semmit se tett hozzá a szoftlab 3 tárgy a tudásomhoz, csak az, amit én magamtól készültem.
Egyébként én 5-ös lettem mindkettő, tárgyból, tehát nem azért tettem be ezt ide, hogy bosszút álljak, csak kíváncsi voltam arra, hogy ez mennyire nehéz egy átlag programozónak.
Új hozzászólás Aktív témák
A topicot kiemeltem. Valaki nem akar egy nyitó hsz-t írni?:))
- Dell Latitude 7420 Core i7-1185 G7, 16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar, szép állapot
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450 - i5-5GEN I 8GB I 500GB I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Tablet felvásárlás!! Samsung Galaxy Tab A8, Samsung Galaxy Tab A9, Samsung Galaxy Tab S6 Lite
- Új FULL HD webkamera + Számla
- Sony PS3/PS4/PS5 és kézikonzolok Okosítása és Szoftveres szintű javítása - MÁR 13.00-S PS4 IS!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest