Hirdetés
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- hcl: Amúgy mi a terv?
- eBay-es kütyük kis pénzért
- eldiablo: 30 év után szakítottunk, de azért még beszélünk...
- BlackmMmDog: Téli horgásztalálkozó
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kr1xX
tag
Annyi hozzáfűznivalóm van, hogy tiszta lappal indultam, mert nekem úgy könnyebb. Egy 10x10-es integer mátrixban keres egymás mellett 4 ugyan olyan számot, és ha talál, akkor azt írja ki a konzolra, hogy talált, egyébként, hogy nem. Még annyi megjegyzés, hogy felesleges pl vízszintnél jobbról + balról viszgálgatni, mert ha balról jobbra haladva találunk egymás mellet 4 ugyanolyan értéket, akkor nyílván jobbról balrahaladva is
. Ugyanez igaz a többi irányra. Tesztelgessed, állítsd át a mátrix értékeit kölönböző helyeket azonos értékűre, és kerestesd meg vele. Nekem műxött. Próbáld értelmezni a kódot, hátha tudtam segíteni...
Új hozzászólás Aktív témák
A topicot kiemeltem. Valaki nem akar egy nyitó hsz-t írni?:))
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 4000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Készpénzes / Utalásos Számítógép felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
- Samsung Galaxy A8 2018 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Game Pass Ultimate előfizetés azonnal, problémamentesen, méghozzá OLCSÓN! Immáron 8 éve!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
. Ugyanez igaz a többi irányra. Tesztelgessed, állítsd át a mátrix értékeit kölönböző helyeket azonos értékűre, és kerestesd meg vele. Nekem műxött. Próbáld értelmezni a kódot, hátha tudtam segíteni...