- eBay-es kütyük kis pénzért
- Flashback: Olcsó emulátoros kézi konzol R36S
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
- kenand: Hol volt, hol nem volt, Thunderbolt...
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- sziku69: Szólánc.
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ragnar95
félisten
Sziasztok!
Netbeansben készítettem egy JSP webprogramot, ami Tomcat szerveren fut(na), viszont valamiért a Tomcat nem akar megfelelően működni. Végre több leírás segítségével sikerült felállítani a szervert, viszont most épp a login nem megy, beírom a jelszavamat és a felhasználónevem, viszont nem történik semmi, csak újra és újra feldobja a login ablakot és így nem tudok bejelentkezni. Itt megtaláljátok a users.xml fájlt, azt találtam stackoverflown-n, hogy ebbe kell felvenni manager felhasználót, de ezt is megtettem, az összes lehetséges megoldást kipróbáltam, de a probléma továbbra is fennáll.
Ami a fura, hogy windows 7-en telepíteni se kellett a tomcatet és gond nélkül működött a program, míg nálam OSX 10.8.4-en a fenti anomália áll fent.
Nem tudja valaki, mi okozhatja a gondot és mi lehet a megoldás rá? Ha az segít, szívesen készítek videót a problémáról, illetve a programot is át tudom küldeni, hátha úgy könnyebben megoldást találunk rá.Előre is köszönöm a segítséget

Új hozzászólás Aktív témák
A topicot kiemeltem. Valaki nem akar egy nyitó hsz-t írni?:))
- Eredeti játékok OFF topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Gumi és felni topik
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Borderlands 4
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Androidos fejegységek
- Százmilliárd dolláros AI-fegyverkezésbe kezdett az Amazon és a Google
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- További aktív témák...
- 13-14" Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- Bomba ár! Dynabook Portege X30-G - i5-10210U I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 16 M1 Max 32GB RAM 1TB SSD notebook garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core Ultra 5 235 14 mag 14 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Xbox One S All Digital 1 TB egy kontrollerrel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest