Hirdetés
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- hmzs: Fujitsu Futro S920 csúcsra járatva
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- petipetya: Nagy chili topic. :)
- gerner1
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ragnar95
félisten
Sziasztok!
Netbeansben készítettem egy JSP webprogramot, ami Tomcat szerveren fut(na), viszont valamiért a Tomcat nem akar megfelelően működni. Végre több leírás segítségével sikerült felállítani a szervert, viszont most épp a login nem megy, beírom a jelszavamat és a felhasználónevem, viszont nem történik semmi, csak újra és újra feldobja a login ablakot és így nem tudok bejelentkezni. Itt megtaláljátok a users.xml fájlt, azt találtam stackoverflown-n, hogy ebbe kell felvenni manager felhasználót, de ezt is megtettem, az összes lehetséges megoldást kipróbáltam, de a probléma továbbra is fennáll.
Ami a fura, hogy windows 7-en telepíteni se kellett a tomcatet és gond nélkül működött a program, míg nálam OSX 10.8.4-en a fenti anomália áll fent.
Nem tudja valaki, mi okozhatja a gondot és mi lehet a megoldás rá? Ha az segít, szívesen készítek videót a problémáról, illetve a programot is át tudom küldeni, hátha úgy könnyebben megoldást találunk rá.Előre is köszönöm a segítséget

Új hozzászólás Aktív témák
A topicot kiemeltem. Valaki nem akar egy nyitó hsz-t írni?:))
- Samsung Galaxy S21 Ultra / 12/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Xbox One / Xbox Series játékok
- Új könyv: Harrari: Sapiens Rajzolt történelem
- AKCIÓS ! MacBook Pro 16" M1 Pro 32GB RAM 1TB SSD! 1 év garancia!
- magyar billentyűzet - 121 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 - 4 év gar
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest