- Meggyi001: Anya, tudsz segíteni a matekban?....Nem érek rá kisfiam, majd segít a ChatGPT...
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- droidic: Időutazás floppyval: A 486-os visszavág PCem-men
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Argos: Adjátok vissza a netet! - szeretnék elaludni!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
pvt.peter
őstag
Sziasztok!
Egy érdekes, de nem nehéz problémába ütköztem, igazából van is rá elképzelésem, de hátha kapok jobb ötletet tőletek.
Tehát adatokat kellene tárolnom vmiben (természetesen vmi kollekcióra gondoltam).Két részből áll:
egy String és egy intA string értéke és az int értéke is ismétlődhet, tehát pl.: ezek a párosok fordulhatnak elő:
"kutya" - 2
"kutya" - 1
"macska" - 1Látható, hogy egy vagy több String is megegyezhet egymással és egy vagy több int is megegyezhet egymással, viszont nem lehetnek olyan párosok ahol a String és az int is megegyezne.
Tehát tlképpen mindegyik páros egyértelműen azonosítható a String értékkel és az int értékkel.
Olyan mintha egyszerre használnám őket kulcsnak.A kérdésem: melyik kollekciót lenne érdemes erre a feladatra használni?
Időigény, elérés nem számít, de azért ne legyen nagyon undormány és gány.
HashMap egymagában nem jöhet szóba a fentiek miatt.
Össze kellene ágyazni min két kollekciót, csak nem tudom melyik lenne a legmegfelelőbb erre a célra, ami még talán elegáns is lenne.Ha esetleg vki tud vmi elfogadható és vállalható megoldást erre, akkor ne tartsa magában
Új hozzászólás Aktív témák
A topicot kiemeltem. Valaki nem akar egy nyitó hsz-t írni?:))
- Garanciális Gamer Számítógép, PC (GTX 1070 8GB, I7-7700, 16GB RAM, SDD) Beszámítás Posta ok (32)
- iPhone 11 128GB fekete, gyárilag független, újszerű karcmentes állapot, 87% akku, legjobb ár!
- iPhone 12 128GB FEHÉR, gyárilag független, újszerű karcmentes állapot, 94% akku, doboz, legjobb ár!
- iPhone 12 128GB fekete, gyárilag független, karcmentes kijelző szép állapot, 86% akku, legjobb ár!
- Félkonfig Asus z690, i7-12700k, 4x8gb 4400mhz, 1tb Ssd,
- Felsőkategóriás merev csöves Gamer PC-Számítógép! I9 11900K / RTX 3090 24GB / 64GB DDR4 / 1TB SSD
- LG 25GR75FG - E-Sport Monitor - FHD 360Hz 1ms - NVIDIA Reflex + G-sync - AMD FreeSync - HDR 400
- HIBÁTLAN iPhone SE 2020 64GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3062, 100% Akkumulátor
- Lenovo V130-15IGM laptop (Pentium Silver N5000/8GB/256GB SSD
- iKing.Hu - Motorola Razr 40 Ultra Glacier Blue 8 GB RAM / 256 GB tárhely Használt, karcmentes
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest