Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- icemad: Melyik vpn-t? Help please...
- sh4d0w: Én és a számítógép
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
Új hozzászólás Aktív témák
-
skoda12
aktív tag
válasz
bucsupeti #3176 üzenetére
"A kérdésem az hogy a felvázolt architektúra szerintetek rendben van? Illetve jó megoldás-e az egyetlen session használata?"
Mint mondtam, a Session inkonzisztens allapotba kerulhet, igy nem erdemes csak egyet hasznalni. Ez a javadocban is le van irva.
A masik, hogy a Session nem thread safe, igy leginkabb a session-per-request megoldast szoktak kovetni. De ez nem azt jelenti, hogy ha egy muvelethez tobb select / insert /akarmi kell, akkor mindegyikhez letre kellene hozni egy sessiont.
A statikus dolgokat felejtsd el, unit tesztelhetetlen. Ritkan van ertelme (konstants, logger, ...), de alapvetoen csak thread safety problemakhoz vezetnek. Jelenleg is tobb kulonbozo metodusod dolgozik egy statikus nem thread safe peldanyon, tehat neked kell gondoskognod rola lockolassal vagy valami mas modon, hogy egyszerre csak egy valaki hasznalja.
Új hozzászólás Aktív témák
A topicot kiemeltem. Valaki nem akar egy nyitó hsz-t írni?:))
- Prémium! Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R 9 9950X / RX 9070XT 16GB / 64GB DDR5 / 1TB 990Pro
- Honor X7b 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude 7420 - i7-1185G7 I 16GB I 1TBSSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Aorus B450 R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB ZALMAN I3 NEO 650W
- Dell Latitude 5320 i3-1125G4 16GB 512GB magyarbill. 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest