- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Azonos árketegóriájú (105-110.000 Ft-os) relatív olcsó telefonok kamerái
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Lalikiraly: SÜNI energiaital.
- sziku69: Szólánc.
- Rap, Hip-hop 90'
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lacces
őstag
Davs, D4nte és Mukorka.
Köszönöm a válaszokat.D4nte, a Thinking in Java-nak az angolja néha nekem nehéz, és nem értem mit akar mondani. Pedig nem ez az első angol könyvem. De még lehet bele nézegetek. Mert amikor a suliban egyszerre tanultuk a C#-al a Java-t érdekes foszlányok maradtak..., keverem néha a kettőt
Szál kezeléssel lenne kapcsolatban kérdésem.
Szál kezelést összetudná nekem valaki foglalni? Szépen átolvastam amit leírt a könyv, de aztán kapok egy csevegő alkalamzás példát... és lehet az egész szálkezelést félreértettem.
A csevegő példában, elindítok egy szálat, amely semmi mást nem csinál, mint a bejövő adatfolyamot vizsgálja. Ha jön üzenet az adatfolyamon, akkor azt beolvasom, és kirakom egy textfieldbe...
Hm... csak az a furcsa, hogy ez az egyetlen egy Thread van, sosem alszik, versenyhelyzetbe sem kerül.
Maradjunk ennél a csevegőnél... Ha azt akarom, hogy egy alkalmazásban folyamatosan fusson egy függvény. Jelen esetben folyamatosan beolvasom az üzenetet, ha valaki ír nekem, akkor egy szálba teszem?
Na aztszem így fel is fogtam, kezdem kapisgálni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topicot kiemeltem. Valaki nem akar egy nyitó hsz-t írni?:))
- X1 Carbon 9th 14" 4K UHD+ IPS i7-1185G7 32GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Apple watch series 9 45mm újszerű állapotban, 100% akku 2027.05.20-ig Media Markt gari
- Latitude 7410 27% 14" FHD IPS i5-10310U 16GB 256GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- DELL 7490 i7-8650U 8 Gb 256 GB EU BILL WIN11 PRO - ÁFÁS SZÁMLÁVAL
- Dual Sense Kontroller - Death Stranding 2: On the Beach Limited Edition
- TELJES KÖRŰ IT BESZERZÉS
- Bomba ár! Dell Inspiron 15 3511 - i5-11GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- HYNIX 2GB DDR3 RAM eladó
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest