Hirdetés
- urandom0: Száműztem az AI-t az életemből
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bambano: Bambanő háza tája
- MasterDeeJay: Harc a DDR5 árak ellen
- HUNNIA1920: Kínaiwebáruház, amit jobb elkerülni
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
Új hozzászólás Aktív témák
-
Protezis
őstag
Köszi a segítséget. Egy-két dolog világosabban áll előttem, de sokszor olyan, mintha sötétben tapogatóznék
(nem, most nem vagyok részeg
)
Félig-meddig megcsináltam a gyakorló feladataimat. Ha szépen megkérlek, és ha időd engedi, megnéznéd, hogy miket rontottam el? Fordítani nem is próbáltam, mert még kész sincs, szintaktikai hiba nem érdekel, hanem ''csak'' az elvi hibák.
Itt vannak az általam írt forráskódok: Bővebben: link
És itt maga a feladat: Bővebben: link
Nem azt kérem, hogy old meg helyettem, mert ezek csak a ZH-ra való gyakorlás miatt kerültek kiadásra, semmi pontot, jegyet nem kapok értük. Még mielőtt felháborodna valaki, hogy mással akarom megcsináltatni a feladatomat![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Tényleg jó lenne, ha megnéznéd, órákon még csak hasonlókat se csináltunk. Ja, hétfőn lesz ZH, úgyhogy ha lehet, addig.
Új hozzászólás Aktív témák
A topicot kiemeltem. Valaki nem akar egy nyitó hsz-t írni?:))
- Mesébe illő csodakábelt tervezett a GeForce-ok leégése ellen a Segotep?
- GL.iNet OFF topik
- urandom0: Száműztem az AI-t az életemből
- MILC felhasználók szakmai topikja
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Örömhír: nem spórol Európán a OnePlus
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Elektromos cigaretta 🔞
- További aktív témák...
- Nálam már kapható a jelenlegi leggyorsabb brutál notebook: Samsung Galaxy Book 5 Edge 5G!
- Sony WF-G700 White- INZONE Buds vezeték nélküli zajszűrős(ANC) fülhallgató - Fekete, 2 év gari
- High-End AMD Ryzen 9 9950X3D, ASRock X870E Taichi + Dell AlienWare AW2725DF + ajándékok
- 24,5"-os FullHD Dell Alienware gamer monitor újszerű állapotban AW2518HF
- GAMER LAPTOP - ASUS Rog Zephyrus M16 / Intel i7 12700 / RTX 3060 6gb / 24gb DDR5 / 2TB ssd
- Dell 14 Latitude 5430 FHD IPS i5-1245U vPro 4.4Ghz 10mag 16GB 512GB Intel Iris XE Win11 LTE Garancia
- Telefon felváráslás!! Samsung Galaxy S22/Samsung Galaxy S22+/Samsung Galaxy S22 Ultra
- Telefon felvásárlás! Samsung Galaxy A15, Samsung Galaxy A25, Samsung Galaxy A35, Samsung Galaxy A55
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro Max 128GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3938
- Xiaomi 14T Pro 5G 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
(nem, most nem vagyok részeg
)![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)