- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Klaus Duran: Youtube AI szinkron
- bambano: Bambanő háza tája
- LordAthis: Ismét egy "Idióta" A.I. Projekt, hogy meglovagolja az aktuális trendeket...
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Geri Bátyó: Megint tahó voltam – SZEMÉLYISÉGFEJLŐDÉS
- GoodSpeed: AMD Ryzen 9 9900X (100-100000662WOF)+ Samsung 990 PRO 2TB MZ-V9P2T0BW
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
diablo666
tag
koszi szepen...hat nem kell feltetlenul a gwt...csak azt olvastam,hogy abban konnyen meglehet valositani a grafikai feluletet...ha javaban meglehetne oldani a szerver reszt is,akkor php az nem kene...akkor tanulmantozzam inkabb a netbeans webprogramozas reszet?akkor ebben kenyelmesen meglehet oldani az egesz projektet?amugy annak mi haszna lenne,ha kombinalnam a netbeanst a gwt-vel...?en csak a gwt-t tettem fel,de valamiert nem tudom mukodesre birni
ugye letrehozok egy mywebapp konyvtart ...generalodnak vmi kodok es ezen belul az ant devmode paranccsal kene induljon az alkalmazas,nem?az a baj,hogy lenyegeben meg en sem tudom,hogy mit akarok..igy ti sem tudtok segiteni...ennyi informaciom van nekem is:"Webes dokumentum-menedzsment
Egy vállalkozás (vagy bármilyen más intézmény, szervezet) számára nagyon fontos az elektronikus dokumentumok hatékony rendszerezése és kezelése. Emellett ezen szervezetek területi elosztottsága szükségessé teszi a dokumentumok hálózati megosztását és kezelését."
na ezt kene valahogy szalonkepesse tennem valahogyakkor felejtsem el a gwt-t?es netbensbe kene ?java servletek meg ilyesmik?
ja es fizetnek,ha itt esetleg vki megtudna ezt csinalni...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topicot kiemeltem. Valaki nem akar egy nyitó hsz-t írni?:))
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA ADATA XPG 600W
- MacBook Pro 16 2021 M1 Max 32GB 512GB 1 év garancia
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3139, 95% Akkumulátor
- Acer TravelMate P214 i3-1115G4 12GB 512GB 14" FHD 1év garancia
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 12400F / RTX 3070 8GB / 32GB DDR4 / 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest