Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- droidic: Gmail + MI: na, mi van bekapcsolva?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- kraftxld: Diáklaptop - Dell Latitude 3140 - Királyunk ajándéka
- sziku69: Szólánc.
- Gurulunk, WAZE?!
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Luck Dragon: MárkaLánc
- eBay-es kütyük kis pénzért
Új hozzászólás Aktív témák
-
BaLinux
tag
Az appletek eléggé speciális kis java osztályok, tehát általában még nem is az applet-írás a Java fő profilja. Kétségtelenül praktikus, viszont spec. én eddig 1 appletet se írtam, de számos standalone applikációt.
Átlaguser valóban nem úgy indítja, hogy kikeresi a main osztályodat, és java -cp classpath bla.bla.bla.osztaly
A .jar fileok arra valók, hogy abba becsomagolva a lefordított class-aidat és egy kis meta-információt (mit kell indítani benne pl), egyszerűen el lehessen indítani, leginkább duplakatt .jar-ra, ami azt csinálja hogy: java -jar jarfile
A legjobb megoldás mégiscsak valami script (.bat), ami - ha bonyolult classpath és egyéb beállításaid vannak - megkíméli a usert mindentől. Akár írhatsz is egy kis c(++) progit ami egyszerűen elindítja a java progit.
Új hozzászólás Aktív témák
A topicot kiemeltem. Valaki nem akar egy nyitó hsz-t írni?:))
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- iPad topik
- A nagy Szóda, Szódakészítés topic - legyen egy kis fröccs is! :-)
- Azonnali processzoros kérdések órája
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Assetto Corsa Rally
- Milyen légkondit a lakásba?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Call of Duty: Black Ops 7
- További aktív témák...
- Huawei Quidway S5324TP-SI-AC - 24G, 4SFP, L2, managed switch
- Lenovo L15 Gen 2 Ryzen5 5650U - Garancia
- Indokolatlanul drága webkamera indokolatlanul olcsón eladó! Onlyfans, Livejasmin kezdőszett
- MacBook Pro 13, 14, 15, 16, MacBook Air M1, M2 M3 M4 bill magyarosítás lézerrel / sapkacserével
- ASUS ROG Zephyrus G14 - 14" WUXGA 144Hz - Ryzen 9 6900HS - 16GB - 1TB - Win11 - RX 6800S 8GB - HUN
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest