Hirdetés
- Samus: Oldschool játékos konfig a memóriaválság idején
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- A szovjet és orosz űrhajózás múltja XXIV. rész
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- eldiablo: 30 év után szakítottunk, de azért még beszélünk...
- N€T0X|N: CPU-im eddig
Új hozzászólás Aktív témák
-
Hali!
Ugyan nem értek a Java-hoz de megpróbálok segíteni hátha ketten össze tudjuk hozni valahogy.
Szóval első ránézésre én egy tömböt használnék ehhez a feladathoz. Vagy arraylistet asszem ilyesmik vannak Java-ban. De elég egy sima tömb is az tuti van.
Csinálsz egy 4 elemű tömböt. Abba kéred be a számokat. Szóval nem sima változókba teszed hanme egy double típusú 4 elemű tömbbe.
Aztán bevezetsz még egy double változót ami a legnagoybb számot fogja tartalmazni. Elöször a legnagyobb szám változó értéke legyen a tömb első eleme tehát az első bekért szám.
Aztán fogsz egy for ciklust amivel bejárod a tömb 4 elemét. Itt hasonlítgatod a tömb elemeit a legnagyobb számhoz. Ha valamelyik tömbelem nagyobb mint a legnagyobb szám változód aktuális értéke akkor lecseréled. Igy a for ciklus végére megkapod a legnagoybb sázmot a legnagyobb szám nevü változódba.
Szerintem egy egyszerübb a dolog és könyebben bővíthető sokkal több számra is mint egy if-es változat.Remélem segítettem. Ha valami nem világos akkor írj és megpróbálok segíteni ha tudok.

Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topicot kiemeltem. Valaki nem akar egy nyitó hsz-t írni?:))
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S25 Edge 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor Magic7 Lite 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Gamer Pc AM4 komplett, újszerű, garanciás alkatrészekkel
- Asztali PC , R5 5500 , RX 6600 , 16GB 3200Mhz , 512GB NVME , 500GB HDD
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 64GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3851
- Akciós! Lenovo ThinkPad P15 Gen 1 Intel i7-10875H 32GB 512GB Nvidia Quadro RTX 3000 1 év garancia
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X280 - i5-G8 I 8GB I 256SSD I 12,5" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Apple iPhone SE 2020 128 GB Fehér 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2650v3 (20 mag / 40 szál, 2.3/3.0GHz), 32GB RAM, 55992Ft+ÁFA
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest