- Gurulunk, WAZE?!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 1 – rizseshús másképp
- Ndruu: Segíts kereshetővé tenni a PH-s arcképeket!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
Új hozzászólás Aktív témák
-
taltos
senior tag
Sziasztok!
Problémába ütköztem, és gondoltam megpróbálom a PH-t, ha már a google nem hozott szerencsét. A lényeg, hogy idén felvettem a bevezetés a számítógépes grafikába című tantárgyat, aminek nagyjából a lényege, hogy bizonyos alapeszközökkel (van egy panelünk, arra tudunk kirajzolni egy pontot, 1 szakaszt, 1 kört, valamint ezeket tudjuk szinezni és kitölteni) fogunk majd leprogramozni szakaszrajzoló algoritmusokat, meg vágásokat, meg 3d hatású alakzatokat, etc.
C-ben tudom hogy kellene megcsinálni (erre konkrétan van leírás, plusz egy pár soros pédakód, ami nem csinál mást, mint létrehoz egy panelt, kirajzol egy pontot, és kirajzol egy kört), viszont én Javaban szeretném. Keresgéltem google-ban, megnéztem az idevágó Java dokumentációt is, de az istenért sem akar sikerülni. Azt szeretném kérni / kérdezni tőletek, hogy tudnátok mondani olyan oldalt, ahol 1 ilyen egyszerűen pont ennyit tudó (létrehoz egy panelt, kirajzol egy pontot, és kirajzol egy kört) kis példaprogram van leírva, vagy tudnátok nekem leírni egy pont ennyit tudó fordítható programot? Amiket találtam Google-n, abban mind voltak egérkezelés, meg egyéb plusz dolgok, amikhez szintén nem értek, és biztos egyszerűek azok a programok is, de a plusz dolgok csak jobban bezavarnak.
Úgy érzem, ha egy ilyen egyszerűen futó program forrásának birtokában lennék, már könnyedén át tudnám alakítani a dolgokat, illetve tudnék rajta gyakorolni bonyolultabb dolgokat is.
Remélem érthetően írtam le, de ha nem, akkor megpróbálom összefoglalni a kérést: Tudnátok adni egy URL-t, vagy be tudnátok másolni egy leforduló/futó programnak a kódját (vagy feltenni valahova a forrást), ami annyit csinál, hogy egy panelre (lehet hogy nem ez a jó szó) kirajzol 1 db pontot és 1 darab szakasz és 1 darab kört? Csak ennyit tudjon, semmi többet, viszont ezt main metódussal együtt, stb.
Előre is köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
A topicot kiemeltem. Valaki nem akar egy nyitó hsz-t írni?:))
- A 3D V-Cache és a rengeteg memória lehet az új PlayStation fő fejlesztési iránya
- Hitelesítették az S26 Ultra csalódást keltő telepét
- Yettel topik
- Path of Exile 2
- One mobilszolgáltatások
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Jövedelem
- Hitelkártyák használata, hitelkártya visszatérítés
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Lexus, Toyota topik
- További aktív témák...
- Új, bontatlan iPad 11 2025 Wifi, üzletből, apple gyártói garanciával
- Új Zsír Lenovo Yoga 7 x360 Érintős Hajtogatós Laptop Tab 16" -50% Ryzen 7 7735U 16/512 FHD+ AMD 2GB
- LENOVO Legion Pro 7 16IRX9H Intel Core i9 14900HX/RTX 4080/32GB RAM/1TB SSD eladó jó áron
- GoPro HERO12 Black + kiegészítők
- Asus ROG Zephyrus G14 GA402XV AMD Ryzen 9 7940HS/RTX 4060/32GB RAM/1TB SSD eladó RITKASÁG!!!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A50/Samsung Galaxy A51/Samsung Galaxy A52/Samsung Galaxy A53
- Bezámítás! Gigabyte G5 KC Gamer notebook - i5 10500H 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 6GB WIN10
- Új és újszerű 17.3" Gamer, irodai, üzleti készülékek nagyon kedvező alkalmi áron Garanciával!
- HP 15S FHD LED Matt Ryzen5 5500U 4.0Ghz 8GB RAM 256GB SSD Radeon RX Vega7 Win11 Garancia
- Update 08.29. - Bomba árak 2025-ben is! Üzleti - Consumer laptopok DELL FUJITSU HP LENOVO
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: FOTC
Város: Budapest