Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- VHS digitalizálás
- [K2]: AnyDesk átverés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Lalikiraly: Astra kalandok @ Negyedik rész
Új hozzászólás Aktív témák
-
Drizzt
nagyúr
válasz
bandi0000
üzenetére
Ja, a Java EE egy framework. Egy jó nagy adag specifikáció halmaz, amit különféle app szervereknek kell implementálnia, hogy Java EE compliant-ek legyenek. Régen elég kínszenvedés volt a Java EE, orrba-szájba kellett örökölgetni mindenféle framework classból. Viszont idővel megjelent az annotation based configuration, elkezdtek egyre szeparáltabbak és önmagukban is életképesek lenni a komponensek. Így ma szerintem egyébként egy nagyon jó framework a Java EE, de tény, hogy a Spring mellett nem valószínű, hogy hosszú távon túlélő lesz. Én nem örülnék neki, ha eltűnne. De ennek főleg az az oka, hogy jelenleg ebben vagyok a leginkább otthon. Springet még csak tanulom. Illetve most főleg Kubernetest, meg Helmet, mert most épp az kell a melóban, de igyekszem visszanyergelni a java-ra.
Szóval az hátránya a Java EE-nek, hogy heavyweight runtime környezet kell hozzá, de ebben is fejlődik.
De érdekes, pl. szerintem a CDI event handling sokkal szebb, mint a Springes.
Új hozzászólás Aktív témák
A topicot kiemeltem. Valaki nem akar egy nyitó hsz-t írni?:))
- Corsair iCUE LINK TITAN 360 RX LCD Vízhűtő!
- Sapphire Radeon RX7700 XT DDR6 Pure Videókártya - 12 GB
- Corsair VENGEANCE LPX 2x16GB DDR4 3200MHz CL16 - Új, bontatlan - Eladó!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3080 10GB Zalman Z1 Plus Cooler Master 750W
- Apple iPhone 16 Pro 128GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- LG 55C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- Nuki Smart KeyPad 1 okos zár kiegészítő
- 174 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5070Ti (ELKELT)
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 3600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB GameMax STORM Black 600W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest