Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- BerserkGuts: 9800X3D Hitvallás, Dogma megcáfolása egy RTX5080+12600K-val
- sziku69: Szólánc.
- eldiablo: 30 év után szakítottunk, de azért még beszélünk...
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- hcl: Amúgy mi a terv?
- eBay-es kütyük kis pénzért
- BlackmMmDog: Téli horgásztalálkozó
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
Új hozzászólás Aktív témák
-
Forest_roby
őstag
Hi!
Igazabol ez nekem egy kicsit magas, de szerencsere en is talaltam egy tutorialt, ami erthetobnek tunik, van benne egy kesz program, ami mukodik is....
Mar csak atalakitom Grafikus feluletre es jo is lesz alapnak....
Azert koszi a segitseget!
Mas:
Ha irok egy Java progit legyen az nagyon egyszeru, vagy bonyolult progi, hogyan csinalok belole vmi futathato filet? ( exe -t )
Vagy ha ez nem lehetseges, akkor milyen lehetosegek vannak? Hogyan tudom atvinni egy masik gepre a progit?
Eddig ha el akartam inditani a progit, akkor vagy a command -ban java program paranccsal inditottam el vagy a NetBeans el az F6 gomb segitsegevel.... ez nekem nem kielegito!
Elore is koszi!
Forest
Új hozzászólás Aktív témák
A topicot kiemeltem. Valaki nem akar egy nyitó hsz-t írni?:))
- iPhone 17 512 GB Párakék - Bontatlan - 1 év gyári Apple garancia, Hivatalos Apple Resellertől!
- Kingston 240GB Sata SSD
- AMD Ryzen R7 5800X / Beszámítás OK!
- Lenovo Yoga 7 2-in-1 OLED Ryzen 5 8640HS 16GB /512SSD/1év gari
- Dobozos Asus VivoBook S 15 Laptop 15,6" -30% Snapdragon X Elite 32/1TB 3K OLED 120Hz
- Vállalom FRP Lock os telefonok javítását ingyen kiszálással és akár helyszíni javittással
- Nvidia Quadro M2000/ P2000/ P4000/ RTX 4000/ RTX 5000/ RTX A2000
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Samsung Galaxy Note 20 256GB,Újszerű,Adatkabel,12 hónap garanciával
- Panasonic CF-XZ6 AIO all-in-one laptop tablet 2k touch i5-7300u speciális ütésálló rugged
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest