- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Tomasz72: Ventilátor upgrade
- sziku69: Szólánc.
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- MasterDeeJay: H110-es lapban 10.gen Comet Lake működhet?
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Mr. Y: Motoros sztorik #06
Új hozzászólás Aktív témák
-
Forest_roby
őstag
Hi!
Igazabol ez nekem egy kicsit magas, de szerencsere en is talaltam egy tutorialt, ami erthetobnek tunik, van benne egy kesz program, ami mukodik is....
Mar csak atalakitom Grafikus feluletre es jo is lesz alapnak....
Azert koszi a segitseget!
Mas:
Ha irok egy Java progit legyen az nagyon egyszeru, vagy bonyolult progi, hogyan csinalok belole vmi futathato filet? ( exe -t )
Vagy ha ez nem lehetseges, akkor milyen lehetosegek vannak? Hogyan tudom atvinni egy masik gepre a progit?
Eddig ha el akartam inditani a progit, akkor vagy a command -ban java program paranccsal inditottam el vagy a NetBeans el az F6 gomb segitsegevel.... ez nekem nem kielegito!
Elore is koszi!
Forest
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topicot kiemeltem. Valaki nem akar egy nyitó hsz-t írni?:))
- Apple Macbook Pro 13 2020 - M1 - 8GB/256GB SSD - Touch Bar - 102 Ciklus - 99% Akku - Ezüst - MAGYAR
- Apple iPhone 15 Pro Max - Natural Titanium - Újszerű karcmentes állapotban! 100% akku! Gyári garis!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Dell P2419H P2419Hc Full HD LED IPS 24" + P2719H 27" LCD monitor (vékony keretes)
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged