- GoodSpeed: POCO X6 PRO 5G 12/512 GB vs Samsung Galaxy S24 FE 8/256GB
- bambano: Bambanő háza tája
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Hieronymus: Az egyik reggel nem indult az autóm, küzdelem az ólomszulfát ellen
- eBay-es kütyük kis pénzért
- petipetya: Nagy chili topic. :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Devastator
tag
Tanul itt valaki, műszaki menedzsernek? Lenne pár kérdésem ahhoz a szakhoz.
-
Devastator
tag
Ez azért egy cseppet megnyugtató. Ezt a becsületességet, hogy kell értelmezni? A fejébe verik a hallgatónak, hogy ezt így meg így, nem pedig ott hagyják őt, hogy old meg magad, vagy ez reménytelen?
Meg azért a gépész szakma nagy része erre épül. Meg vannak itt ilyen mechanika, meg gépelemek(olvasgattam már egy kicsit). De meg lesznek azok valahogy. -
Devastator
tag
Helló. Én a BME-GPK karon belül is a gépész, illetve a mechatronikai mérnök érdekelne. Mivel életemben nem tanultam műszaki rajzot, (mivel gimnáziumból jönnék) ott meg fog tanítani az egyetem ezekre a hiányosságokra? Egyáltalán, hogy nem szakközépből mennék mekkora hátrányt jelent? Bárki, aki odajár, vagy ne adj isten pont ilyen problémája volt neki is lökjön már meg infókkal.
Jöhet privibe is akár.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- T14s Gen5 14" FHD+ IPS Ultra 5 135U 16GB 512GB NVMe magyar vbill ujjlolv IR kam gar
- XFX Speedster 319 SWFT RX 6800 16GB
- Katana GF66 12UC 27% 15.6" FHD IPS i7-12700H RTX 3050 16GB 512GB NVMe gar
- ÚJ Dell Latitude 14 5450 - 14" FullHD IPS - Intel Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2.5+ év gari
- Eladó Vízhűtő cuccok, VGA blokk, radiátor!
- Azonnali készpénzes Apple Macbook Air felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Új szintre emelnéd a géped sebességét? Ne várj tovább!
- AKCIÓ! ASUS TUF Gaming FX707VI GAMER notebook - i7 13620H 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GB W11
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Beszámítás! Xiaomi Redmi 9 64GB mobiltelefon garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest