- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- MasterDeeJay: Kínai DDR5 második felvonás - Puskill PSK-D5M4800BH-16G
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- bambano: Bambanő háza tája
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- GoodSpeed: POCO X6 PRO 5G 12/512 GB vs Samsung Galaxy S24 FE 8/256GB
- sziku69: Szólánc.
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
Új hozzászólás Aktív témák
-
JoinR
őstag
válasz
Dinter #14603 üzenetére
Nekem meg több ember is van a környezetemben. Egyik munkatársamnak csak diplomamunka lenne hátra a BSc-s mechatronikához, de inkább IT-ban gürcöl, meló után meg játszik
Másik: egy barátomnak csak a diplomát kéne leadni a gépész MSc-hez, és 5. éve nem csinálja meg (minden más tárgya megvan), meló mellett nincs rá energiája.
IT-ban még többen vannak akik kibukásra állnak az egyetemről, és így is felszívja őket a piac. Az elején ez senkit nem ér hátrányként, de nyilván komolyabb pozícióba kb. lehetetlen lesz kerülni később. Az más kérdés, hogy ezeknek az embereknek jellemzően igénye se lesz rá.
Arról ne is beszéljünk, hogy sokszor a végzős infósok is képesek olyan siralmas megoldásokat alkalmazni, hogy a pofám leszakad (pedig én nem is tanultam IT-t sehol)...úgyhogy van itt bőven diplomás segédmunkás is -
0xmilan
addikt
válasz
Dinter #14603 üzenetére
Ez az egy ev utan santit nekem, mert ott meg tenyleg nincs akkora tudas mogotte, hogy megerje barmelyik oldalnak.
A vegen meg mar inkabb a concorde effektus lep eleptbe, hogy ha mar idaig eljutottam...
De en lehetnek elo pelda, bar ez tenyleg eleg egyedi eset es ismerosi korben se nagyon talalkoztam vele.Illetve erdemes megjegyezni, hogy a cikk nyivan nem teljesen partatlan es probalja a sajat malmara hajtani a vizet.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Csere-Beszámítás! Prémium vizhűtéses számítógép! I9 11900K / RTX 3090 / 64GB DDR4 / 1TB SSD
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad P53 - i7-9750H I 16GB I 512SSD I FHD I Nvidia 4GB I W11 I Cam I Garancia!
- Bomba ár! Dell Latitude 5495 - Ryzen 5 I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Radeon I Cam I W10 I Gari!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A23/Samsung Galaxy A25/Samsung Galaxy A05s
- Honor 200 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest