- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- creation: Elég lett abból, hogy a nagy gépeim nem képesek behúzni a filamentet
- ldave: New Game Blitz - 2026
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonkilencedik rész
- bambano: Bambanő háza tája
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Aktív témák
-
Nálam 3 napja használhatatlan...

Másik hiba pedig, hogy amikor ismerősnek jelölök valakit akkor kidob egy 404-es hibát...attól még végrehajtódik a jelölés, de vissza kell lépni egyet, hogy tudjam folytatni a böngészést.
És egy kis érdekesség: Egyszerre csak 120 függő kapcsolatod lehet

-
qdak
addikt
itt nem viszik

-
The DJ
addikt
Dehogy engedték
A Xim.hu scriptje helyezte el a mozgó bannert a fejlécben, kicserélte az iwiw logot és elhelyezett egy felirat csíkot, amiben magát hirdette. Szerintem pont ezzel cseszték el az egészet. Megmutatnám melyik volt az a kód, de már eltűnt, mint ahogy maga az oldal is 
-
<NewL>
addikt
-
Mawyx
őstag
-
darkarthur
senior tag
Szerintem ez azon múlik, ki hova regelt előbb. Ismerek olyat aki myvipet kedveli, mert ott volt előbb tagsága. Igazság szerint iwiw-en a "komolyabb" emberek is megtalálhatóak, talán ennyi lehet a különbség ilyen szinten. Hogy melyik népszerűbb, azt nem hiszem, hogy kilehetne jelenteni.
-
sbazsi
veterán
Akkor én értettem félre az egészet.
Azt hittem, hogy ha bejelölöm, hogy csak közös ismerősöknek, akkor A ismerős csak akkor jelenik meg B ismerősnél (mármint amikor nézi az adatlapomon az ismerőseimet) ha mindkettőt ismerem. Tehát olyannak, aki nem jelölt be, azok nem látják egymást.De ezexerint ez csak a felette beállított információra vonatkozik.
-
sbazsi
veterán
-
-
-
Timocicu
senior tag
Ezt én is ma vettem észre ,de ennek mi a lényege? Ha én mondjuk egy XY személyről írok valamit, akkor azt ki látja? Mert ha csak ő akkor sok értelme nincs...
Próbáltam nézegetni az ismerőseim között, de senkinél nem látok sem általa írt, sem róla írt véleményt. Ha rámész viszont, nekem úgy tűnik, hogy ez mindenki számára látható lesz.

-
Timocicu
senior tag
Jah és az mért van, hogy én el szeretnék hagyni egy klubbot (aki még ismerősként volt régen csak átalakították), de nem tudom mert nincs ott a "klub elhagyás" gomb

Én úgy csináltam, ezt a kilépést,
hogy rámentem a klubbokra fent, majd klubtagságaim, kiválasztod a megfelelőt, amit törölni szeretnél, rákattintasz, ott találsz két lehetőséget: jelentem vagy kilépek. Tudok bonyolultabb megoldást is 
Aktív témák
Hirdetés
- 4K vs 8K – Megéri-e a 8K TV 2026-ban?
- YouTube
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Pixel plus ultra: teszten a 6K-s LG UltraFine monitor
- Le Mans Ultimate
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Milyen egeret válasszak?
- Melyik tápegységet vegyem?
- Milyen légkondit a lakásba?
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)