Hirdetés
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- ldave: New Game Blitz - 2025
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
Új hozzászólás Aktív témák
-
ThodEE
őstag
válasz
szacsee
üzenetére
Nálam most 4.2GHz beállítva , 27 fokos szobába, ha sokáig játszom a max vízhőfokom 40-41 közt alakul, a hátsó venti befelé fúj a VRMre és a procira, ez a rövid teszt alatt amiről linkeltem, 30 fokos a viz

-
ImpersonatoR
addikt
válasz
szacsee
üzenetére
Szerencsére mar elmúltak azok az idők amikor 2 év alatt valóban úgy elavult a géped, hogy kénytelen voltál cserélni ha játékban akartál maradni.
Mostani konfigom most lesz 2 éves és elkezdtem nézelődni, hogy akkor váltsak e de nem sok értelmet latom. Időtálló cucc lesz ez úgy érzem.
Főleg ha az új konzolgenerációt nézem és az lesz a PC portok alapja akkor aztán 2018 ig is jó vagyok
-
kona005
senior tag
válasz
szacsee
üzenetére
Nem az a baj csak azt hiszik itt az emberek h mindenkinek AsRock lapja van mert az a legdragabb meg a legjobb //sarcasm... Dynamic Vcore-al szorakoztam es jo lett ennyi... probalgattam...
Tudom h user error volt de ezt mondtam is mivel azert jottem ide segitseget kapjak... Senkitol nem vartam el semmit, azt hittem lesz itt valaki Giga lappal ennyi...
VCore
Dynamic Vcore
CPU Pll ezeket allitottam...Teljesen nem jo, mert alapon 1.3-at, terhelve 1.236-ot kap... nem tudom beallitani hogy 1 alatt kapjon idle ben.
Nem hibaztattam senkit a stilus nem tetszett nem kell hozza sok esz...
-
m0h0senator
őstag
válasz
szacsee
üzenetére
3570K-ról tudok nyilatkozni. Kérdés persze, hogy mivel hűtöd. Nekem h80i volt rajta, kupaktalanítva. 1,265-n stabil 4,5 Ghz-n. Viszont a 4,8hoz már 1,35 kell neki. Én azt mondom, hogy egy megfelelő hűtéssel 4,5-öt szinte mindegyik megy 1,3V alatt. A jobbak tudnak 1,2-n és alatta 4,5-et.
Új hozzászólás Aktív témák
- Törött, Hibás iPhone felvásárlás!!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B560 i7 11700 32GB DDR4 512GB SSD RTX 4060Ti 16GB RAMPAGE Shiva A-Data 650W
- Apple iPhone 11 128 GB Fekete 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro 64GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3565, 100% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3427, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest