Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Raggie

őstag

válasz #16939776 #29875 üzenetére

Természetesen mindent ki lehet próbálni(ha adott a megfelelő pénzmag) és nyilvánvalóan úgy jobb véleményt alkotni róla ha van személyes tapasztalat is. Nekem is tervbe van véve egy Freesync-es monitor vétele, amire kisebb vagyont kell majd költenem, mert nem gyártanak pl belőle olyan világi és nem gémer embereknek valót, mint én(értsd: 35-40 Hz-től max 75-90 Hz-ig terjedő elfogadható input laggal rendelkező IPS monitort és nem 144Hz-es vagy 250Hz-est). Azután majd megírom a személyes tapasztalataimat is a magas FPS-ekről :D.

Félreértés ne essék: nem téged szerettelek volna "leugatni" csak a te hozzászólásodat fűztem tovább az én gondolatommal az input-lag kérdéskörében.

Továbbá jogos: valóban el kell fogadni a "különleges" embereket is és nem is állt szándékomban Őket megbántani. Csak egy gond van ezzel a "különlegességgel": az hogy ragadós. Rá lehet ragasztani másokra is és a végén ők is annyira bemesélik maguknak, hogy elhiszik. Csupán csak ettől szeretném megóvni a többi fórumtársat, hogy ne azért költsön méregdrága hardverekre mert a többiek mondták, hogy csak úgy lehet igazán élvezetesen lőni. Hanem azért, mert neki valóban kell a jó élményhez.

- Ennyi - :R
    És én is elnézést kérek a z OFF-ért.

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés