Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Lalikiraly: Kinek milyen setupja van?
- bambano: Bambanő háza tája
- Garry84: Sumák aprós?
- Kalandor: „Ha engedtem volna a lelkiismeretemnek, az üzlet kevésbé lett volna jövedelmező”
- tordaitibi: Windows rendszerek indítása EFI partíció nélkül
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
Új hozzászólás Aktív témák
-
Speed®
titán
válasz
04ahgy #27808 üzenetére
Megint a delid..
Ott a pont, a halk hűtésért is megéri adott esetben, de gondolom azt sem vitatod, pl. extrémkedésnél (érintett vagy ugye LN2 témában) van-e szükség arra, hogy a lehető legjobban tudd kordában tartani a hőmérsékletet..az meg nem megy, ha ott a változó összetevőként jelen lévő gyári hulladék kenés okozta difi. Mindegy, nem akarom továbbgörgetni a témát, csak ez a boszorkányüldözés faktor szúrja a szemem részedről a témában, miközben magad is használod (feltételezem) adott esetben eszközként a jobb eredmény érdekében.
ps.: itt rakott egy pontot, már mosolyoghatsz a ravatalozóban
-
windlord
őstag
válasz
04ahgy #27808 üzenetére
Azon kívül, hogy bömböl a gépemben a hűtés, semmi.
Értem én, hogy elbírja, de nekem ez a hangorkán amely a gépemből előjön amikor próbálok mindenből halkat venni nem elviselhető.Kövezzetek meg, de én delideltem.
Elégedett vagyok, jobb így nekem.
Elbuktam a garit, és akkor?
Felelősségem teljes tudatában tettem, hiszen a saját cuccom.A fizikát értem!
A proci attól még ugyanúgy melegszik, elbírja, ilyen a gyártástechnológia... stb.Arra reagáltam, hogy tud melegedni bőven, akár alapfeszen és igen játékok alatt is...
Amiről daveoff beszél az Sandy tulajdonság a hőfokok terén.
-
daveoff
veterán
válasz
04ahgy #27808 üzenetére
Pontosan, egyrészt ez a hőmérséklet dolog nem kicsit túl van lihegve, másrészt az intel se hülye, hogy használhatatlan procikat dobjon piacra. Ha valaki AVX-es LinX-et tol 24/7-be, annak mindenképpen érdemes delidelni, de a többi esetben nem hoz annyit, hogy megérje a garivesztés. 3770k-nál én is megcsináltam, és az volt a legszebb a dologban, hogy játékokban szinte semmit nem javult a hőfok, igaz LinX-ben közel 20°-al hűvösebb lett, de azt ki nem szarja le. Most a 4790K-nál már inkább a garit választom, játék alatt, pl BF4 multi, ahol rendesen igénybe van véve a proci, 55-65°C között mozog a hőmérséklet, szerintem ez nagyon baráti. AVX-es LinX-et elindítom fél percen belül 90 fok felett van a proci, ilyen terhelést az életben nem kap játékok alatt, csak sokan ebből indulnak ki...
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone topik
- Projektor topic
- Feltörték a regisztrációmat vagy elvesztettem a belépési emailcímet, 2FA-t
- Mozgásban a Cronos: The New Dawn
- Milyen okostelefont vegyek?
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Milyen TV-t vegyek?
- Battlefield 6
- Marvel Snap
- További aktív témák...
- Intel Core i5-8500 100% tesztelt, hűtő nélkül
- Eladó AMD Ryzen 7 3700X CPU Bequiet Pure rock 2 hűtővel.
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i5 4570 4 mag 4 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- AMD Ryzen 5 8400F - Új, 3 év garancia - Eladó!
- Intel Core i5 4440 4mag 4szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3464, 96% Akkumulátor
- Frederick Forsythe: Isten ökle (nem olvasott)
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 4000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- SzinteÚJ! HP Elitebook 860 G10 i7-1355U 32GB 1000GB 16" FHD+ Gar.: 1 év
- Részletfizetés. ASUS TUF Gaming F16 FX608JMR-QT021
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest