- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- urandom0: Új kedvenc asztali környezetem, az LXQt
- sh4d0w: Tele a hócipőm
- eBay-es kütyük kis pénzért
- bambano: Bambanő háza tája
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- btz: Internet fejlesztés országosan!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gtaati
őstag
válasz
andrasko #14928 üzenetére
Oké köszi hogy utánanéztél, ezek után csak azt kérdezném minek gyártanak 1.35v-s ramokat, illetve ha max 1,5 v a jó a cpu mem. vezérlőjének akkor ha kevesebbet add ki ergo nem erőlteti meg annyira magát, mert hogy a memóriának nem lesz ettől baja az biztos de hogy a cpu-nak mi baja lehet a memória alul feszeléséből azt nem igazán értem, mert pl ha 1.65v ramokat hajt akkor persze h a memóriavezérlő jobban megerőlteti magát h tudja etetni és megpusztulhat.... d ehogy ettől mi baj leht?
Köszi azért még egyszer!
-
zack
nagyúr
válasz
andrasko #14928 üzenetére
Holnap délelőtt teszek fel kép formájában bizonyságot a 20 körös LinX tesztemről. Terhelés alatt 1.28-1. 30V között tudtam stabilizálni max 86 fokon. De ez nem volt jellemző, csak belenyaldosott.
Nem 1-2GB RAM-mal futtattam, hanem a 8GB-ból ami szabodon volt ráküldtem.Jók ezek a Kingston Anniversary 1866 CL9-es RAM-ok, húzni nem fogom, de 1,6V alatt is sanszos hogy stabilak lesznek.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! Ryzen 5 8400F / 32GB DDR5 / RX 7800XT 16Gb / 1TB SSD!
- Xiaomi Mi Note 10 Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi 9, Xiaomi Redmi 9AT, Xiaomi Redmi 10, Xiaomi Redmi 10 2022
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Serries X
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest