- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- gerner1
- Gurulunk, WAZE?!
- Rák
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- -szabi-: Könyvtár megosztás windows 10 és KODI között SMB használatával
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
Új hozzászólás Aktív témák
-
regent
aktív tag
válasz
luciferc #260 üzenetére
Ja, lehet, de nálam majdnem minden dolgozat ilyen volt. Mármint nem jelöltem ki pontosan a feladatokat, de azokból volt a dolgozat amit órán, közösen megoldottunk, vagy házinak feladtam, és utána megbeszéltük. ìgy sajna nem volt mivel összehasonlítani. Bele sem merek gondolni, hogy ismeretlen, nem megoldott feladatokból milyen jegyek lettek volna.
Amúgy a szülöök nagy többsége teljesen vak a saját gyereke hibái, és hülyeségei irányában. Fogadóórán azt hiszem még nem hallottam buta/rossz képességüü gyerekrööl, minden gyerek okos, eszes, csak egy kicsit lusta, vagy még inkább a padtársa van rá rossz hatással, és a tanár úrnak szét kellene ültetni ööket, vagy az elsöö padba tenni a kölköt. Igaz, az elsöö padra mindig túljelentkezés volt nálam.
Meg otthon is mindig nagyon sokat tanul, órákat ül a könyv fölött, és a szomszéd Imre bácsival, mikor egyszer együtt tanultak, az Imre bácsi azt mondta, hogy ilyen okos gyerekkel még nem is találkozott, nem is érti, miért kap folyton egyeseket. Az Imre bácsi, tudja a tanárúr, föömérnök volt a gyárban míg 15 évvel ezelöött nyugdíjba nem ment. (azaz a tanárúrnál mindenképpen nagyobb tekintély)
Volt olyan is, hogy több szülöö is panaszkodott, mert szerintük nem jól osztályoztam. Van ugyanis a matekban 8 alap azonoság, ilyenek, mint (a+b)2=a2+2ab+b2, (a-b)2=a2-2ab+b2 stb. rettentöö bonyolultak, és igazán mélyen kell érteni a matekot ahhoz, hogy valaki megtanulja ööket.Mellesleg folyton elöökerülnek az órán, tehát nem nagyon lehet állandóan visszalapozgatni, keresgetni, hogy ez vajon hogy is van. Azaz legalább másfél-két hónapig napi rendszerességgel kell ööket használni. Na én olyan gonosz voltam, hogy röpdogában csak annak adtam ötöst aki mind a nyolcat hibátlanul tudta, aztán ahány hiba annyi jeggyel rosszabb. Azaz még így is 50%-nál volt az egyes. Erre jön a szülö, hogy az öö gyereke miért kapott csak kettest, hiszen 8 ból öt feladatot hibátlanul megoldott, ez legalább hármas, ha nem négyes. A másik meg, hogy az övé miért kapott egyest, mikor 3 feladata is jó volt, és volt még 3 ami félig jó volt.
Egyszerüüen nem értették, hogy itt nincs olyan hogy félig jó. Meg hogy ezeket az alap dolgokat kívülrööl kell tudni ahhoz hogy egyáltalán legyen esélyük igazi feladatokat megoldani. Na mindegy nem panaszkodom tovább.
Azért szerettem tanítani, mindent egybevéve azért kedvesek a gyerekek.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Hyundai, Kia topik
- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- BestBuy ruhás topik
- RoadCraft - Akár négyen is játszhatunk a teljes változattal
- Xbox tulajok OFF topicja
- Milyen egeret válasszak?
- Autós topik
- Nemzetbiztonsági aggályok merültek fel a TP-Link kapcsán
- PlayStation 5
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B650M R7 7700X 32GB DDR5 1TB SSD RTX 3080Ti 12GB Cooler Master H500P WHITE 750W
- TELJES KÖRŰ IT BESZERZÉS
- 13-14" Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! Számítógép játékra! R5 3600 / RX 570 8GB / 16GB DDR4 / 500GB SSD + 1TB HDD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest