- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Graphics: Hello Moto! - Kipróbáltam a Motorola Moto G55 5G-t. (videó is)
- bobalazs: 5700x3d+4070S fogyasztása, alulfeszelése
- Gyere el a 9. BRSZK-ra!
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
-
LOGOUT
IQOS cigaretta
Új hozzászólás Aktív témák
-
fant0mi
őstag
válasz
brainticket #1019 üzenetére
Ez pattintos. Ilyen itthon nincs.
-
trebrona
Topikgazda
válasz
brainticket #1019 üzenetére
Egységesen 1330,- július 1-től.
Magyarországon elérhető HEETS-ek:
HEETS Bronze Selection - barna színű, intenzív dohányaroma
HEETS Sienna Selection - piros szín, jellegzetes dohányaroma
HEETS Amber Selection - narancssárga színű, intenzív íz, diós aroma
HEETS Yellow Selection - sárga szín, enyhe íz, citrusos aroma
HEETS Turquoise Selection - türkiz színű, enyhe mentol aroma
HEETS Blue Selection - sötétkék színű, jeges-mentolos aroma
HEETS Willow Selection - zöld színű, mentol-citrus aroma
[link] -
brainticket
aktív tag
Sziasztok, itthon vagyok most Pesten, megkért egy bécsi barátom hogy kicsit vásároljak be neki Iqos cigiből, mert állítólag Magyországon sokkal olcsóbb mint az osztrákoknál, de lövésem nincs a témához.
Ilyet mint a képen lehet itthon kapni? Fix ára van ezeknek, vagy minden dohányboltban más ára van? Milyen nagyobb kiszerelésben lehet venni? Ha nem fix áras tudtok ajánlani olcsó helyet Pesten a belváros környékén?
Köszi, és bocsi a láma kérdésekért. -
bigsee
addikt
válasz
freeknight #1016 üzenetére
Köszi!
-
fant0mi
őstag
válasz
freeknight #1016 üzenetére
En sem szeretem mar a sima cigit, nem esik jol.
-
freeknight
őstag
Ízbeli különbségek vannak csak, az összes heets ugyanannyi nikotint tartalmaz.
Pl a yellow nekem egy picikét kaparja a torkom, a willow/türkiz nem. Mintha picit teltebb lenne. Én reggel kávé mellé most azt tolom. Jövőhéten rápróbálok a klasszik cigi ízekre is.Ez sosem fogja megadni azt a "tele van vele a tüdőm" érzést, mivel ez nem füstöl. Ez a legnagyobb előnye is egyben. Ha ez az érzés 1-2 hét múlva is hiányzik majd, azt sajnos nem tudod pótolni.
Vigasztaljon, hogy sok kemény dohányos szokott át sikeresen az iqos-ra, tizenévek cigizése után. Pl keresztapám is, aki napi 1/1.5 doboz betonszofit, vagy piros marbit tolt el. Most már rá nem gyújtana sima cigire. Neki megérte, hogy reggel nem akarja kiköpni a tüdejét.
Szerintem te is adj neki vagy 2 hetet, úgy, hogy nem veszel a szádba sima cigit, hátha megszokod.
Én simán kijárkálok ezzel is, lakásban/autóban barbár dolog cigizni, az iqos sem kivétel. Van azért nikotintartalma ennek is, úgyhogy ez is sárgítja a dolgokat rendesen. Ez csak akaraterő kérdése, rajtad múlik
Nálam a cigis kollégák 90%-a már iqost szív, de ha nem azt szívnának, akkor sem érdekelne mit beszélnek
. Én tudom, mi a jó nekem, nem ők.
A cigitöltésnél nyilván drágább, de a dobozosnál nem. Nekem szerencsére nem volt ilyen dilemmám, mert sose tudtam rendesen cigit tölteni, meg nem szerettem, hogy csupa dohány a szoba.
-
bigsee
addikt
válasz
SztiviVander #1013 üzenetére
Akkor mi a különbség a színekben/fantázianevekben?
Amúgy próbáltam az itteni tanácsoknak megfelelően a felfűtést követően beletolni a dekket, de nem lett tőle jobb. Ha benne van a csík, és úgy van bekapcsolva, az teljesen jónak tűnik.
-
majorgent
tag
1-2 napja vagyok használója a kütyünek. Eddig kék LM-t szívtam, napi huszonpár szálat.. Kb 18 éve cigizek, ebben van egy 2 éves leszokás is. Eddigiek során próbáltam többféle e-cigit is.
Nos azt kell mondjam hogy ez eddig a legjobb. Az tény hogy ki kell tapasztalni. Az első pár Heets után kétségbe estem hogy be fog e ez válni nekem?! Nem volt elég "füst" letüdőzni, olyan volt mintha erős cigis nap végén rágyújtottam volna valami hiperszuper light cigire... Elkezdtem olvasgatni, próbálkozni. Szóval most már azt hiszem tökéletes a dolog. Nos ahogy én csinálom:
1. Kiveszek egy Heets-et, beteszem a számba dohányos végével befelé, és párszor belefújok.
2. Közben előveszem a kütyüt bekapcsolom.
3. Amikor már világít hogy kész akkor dugom bele a Heetset.
4. Várok pár másodpercet.
5. Lassan hosszan szívom.
6. Két szívás között érdemes hosszabb szünetet tartani, hogy a penge újra felmelegedjen.Így nekem ideális a dolog.
Tudom sokan hasonlóan használják, csak sokan vannak akik elégedetlenek, talán nekik ez segít. -
SztiviVander
addikt
A mentolosakon kívül (blue, türkiz, willow) még íznek sem nevezném. Már csak azért sem, mert ízesített dohányterméket régóta nem lehet árulni az EU-ban. A szerencsénk az hogy kilobbizta (gondolom) a PM hogy a heets-re ne vonatkozzon a mentolos cigik idén májusi betiltása.
-
bigsee
addikt
válasz
SztiviVander #1011 üzenetére
Ok, akkor csak ízbeli különbség van? A töltött cigihez történt hasonlítás csak az anyagi teher miatt van, ha dobozost színék, akkor nem lett volna felvetve.
-
SztiviVander
addikt
Szerintem már nem úri érzés, lassan már minden harmadik ember ilyet szív. Töltött cigihez hasonlítani meg olyan mintha az étttermi rántotthúst hasonlítanád az otthon kibontott löncshúskonzervhez. Én ezzel ugyanúgy kimegyek a teraszra mint a sima cigivel tettem, egyszerűen azért mert ugyan nem füst de dohány szag marad utána, még ha nem is eszi be úgy magát a bútorokba mint a füst. Okos kislány lehetett aki azt mondta hogy bármelyik heets is legerősebb lenne, mivel mindben tök ugyanannyi 0,5mg nikotin van. Hiba azt gondolni hogy csak mert valaki dohányboltban eladó akkor ért is ahoz amit árul. A legritkább esetben.
-
bigsee
addikt
IQOS3 van nálam, csapatpróbán, kollégám adta, hogy eldöntsem, kell-e vagy sem. Két nap után nem tudom...
pros:
- egy újabb kütyü, USB-vel, mindennel, ami még hiányzott
- nem koszol, nincs hamu
- olyan úri érzés, amikor megbámulnak vele kollégák, sétálók
- mintha nem fulladnék annyira estére, ma válik el a sz@r a májától igazán
- hosszabb út előtt vagy cigit tölteni felejtek el, vagy akkumulátort felejtek el tölteni. Véleményem szerint ez utábbira hamarabb találnék gyógyírt (bár az akkuja ennek a 3-asnak elég meggyőző)cons:
- drága (15 szál a napi adagom, töltött cigivel kb. 20.000/hó, ezzel 40.000 körül lenne)
- szívom, szívom, nem igazán jön belőle halálos adag a tüdőre, kávéhoz nekem kevés (a reggeli garatégető érzésnek nincs mása...)
- kollégák röhögnek, hülye vagy, gyújts rá rendesre
- jah, szerk: a cigihez az ember kénytelen felemelni a valagát ágyból/gép elől/TV elől és kimenni rágyújtani. Ez ezzel értemét veszti. Ellustulunk és telepakoljuk az egéralátétet ellőtt Heets gyutaccsal... Ez engem nagyon aggaszt...Piros Heets-es és barnát próbáltam eddig, tabakos kislány elszomorított, hogy a barna a legerősebb (a.k.a. Bronze). Ez tényleg így van? Jövő héten hoznak egy 2.4-es eszközt, a volt tulaja torokkaparás miatt abbahagyta, azt megpróbálom baráti áron megszerezni. Van valami negatívuma egy "régi" eszköznek, új vásárlása helyett?
Valaki itt írta, hogy hosszú idő után vissza akar szokni, ezzel a cuccal. Semmi közöm hozzá, de NE!
-
Shin Chen
tag
válasz
freeknight #1004 üzenetére
Az első 2-3 szál nem ad füstöt? Furcsa ..
Tudomásom szerint az alkoholos cuccal nem nagyon kéne piszkálni magát a fűtőszálat.
A szűrő melegedését a fűtőszálra tapadt kis dohánydarab túlhevülése okoz(hat)ja.
Érdemes kifújni mielőtt belecsúsztatod és kifújni miután elszívtad.
Szerk: nekünk akkor ilyen nedves mikor párom kinn hagyja az erkélyen vagy az ablak alatt ahol megszívja magát párával.. -
fant0mi
őstag
válasz
freeknight #1004 üzenetére
Szokott ilyen nedves lenni.
-
freeknight
őstag
Én is váltottam vasárnap, miután kuzinom megkínált egy mentolos-citrusos heetsel. Hihetetlen élmény, egyszerűen nem irritálta a torkom, mint a cigi, pedig nem szívtam erőset, narancs pall mall. Úgyhogy rohantam is venni a dohányboltba
Eddig egy enyhén mentolos dobozon vagyok túl (turquoise azt hiszem), eddig ez a kedvenc, pedig eddig nem szívtam mentolos cigit, most egy sima citromosat szívom, yellow, ez annyira nem jön be.
Viszont van egy kis problémám. Most azt csinálja, hogy az első 2-3 hevítésnél szinte semmi füstöt nem ad, és közben iszonyatosan felforrósodik a filter is. Utána rendesen megy minden tovább. Nem hinném, hogy a heetsel lenne baj, az utolsó 2 szál mentolosnál, és a citrusnál is ezt csinálja. A hevítőből való kivétel után pedig így néz ki a heets, mintha vizes lenne
Ez normálisnak nevezhető, vagy rosszul csinálok valamit? Esetleg garanciás hiba? Tisztítottam már, sőt, mintha kifejezetten azután jelentkezett volna a probléma. Azt hittem nem száradt meg rendesen az alkoholos cucctól a hevítő, de ma reggel is ezt csinálta. -
jUUh
addikt
Egyszer nem ment bele könnyen a heets, de csak belenyomtam, mondván biztos csak kemény a dohány vagy valami... Hát ez hiba volt. Szemöldökcsipesszel bányásztam ki a félbeszakadt heets-et, remélem nem lett baja semminek.
-
Shin Chen
tag
válasz
RubbishBin #994 üzenetére
Viszonylag sok ismerősöm váltott iqos-ra az elmúlt egy évben, legtöbbjük szerint konkrétan a vicc kategória ez a finghoz való hasonlítás
Kicsit olyan ez, mint anno suliban (a dohányosok ellen keresztes hadjáratot folytató) tanárnőm végigfúja valami mentolos fertőtlenítő légfrissítővel a termet, azzal a felhanggal, hogy sajnálja mert a dohányosok majd jól befulladnak tőle.
Akkor még nem cigiztem, viszont később mikor ez megismétlődött már tényleg elég kellemetlen volt a levegő vétel, jobban mondva fulladás szerű volt az élmény...
Később leszoktam, akkor találkoztam egy nővel akinek a parfümjétől "fulladtam meg" majdnemMás:
A dohányboltos akitől vettük azt mondja a fűtőszál pillanatnyi tisztasága szerint ad füstöt, ezért tűnik eltérőnek. Közben csak ha mocskos, nem tudja megfelelően felhevíteni..
Eközben mikor mondjuk már tényleg elég sok darabka van ráragadva szinte éget, mert azok a darabkák külön jobban felhevülnek. -
jUUh
addikt
Direkt szagolgatom mindig, de sose érzem. Kb eddig 3 dobozon vagyok tul. Tisztítom rendesen, mondjuk.
-
sixpak
nagyúr
válasz
RubbishBin #994 üzenetére
Én azt tapasztalom, hogy a fingszag eléggé rapszodikusan jelentkezik... szerintem a dohánytól függ, esetleg attól, hogy mennyire retkes a hevítő.
Nálam a fingszag vs zero szag kb. 30:70. -
RubbishBin
senior tag
Sziasztok!
Régóta szemezgetek vele, vape helyett. Esetleg van belőle olyan verzió (leginkább netről), aminek nincs olyan szaga, mint egy telefingott, hereizzadtságos boxernek egy nyári kirándulás után? Dohányboltban csak olyat találok ami az ismerőseimnek is van, de azoknak megvan ez a tulajdonsága. Esetleg van rá valami ígéret, hogy ezt megoldják egy későbbi verzióban? -
-
Shin Chen
tag
Mi párommal először belehelyezzük azután kapcsoljuk be a felfűtést.
Szerintem így hamarabb lehet szívni, és nincs az a furcsa íze, mint mikor a lámpa elalszik és kihűl. Vagy ez károsítja a fűtőszálat?
Egyébként eddig nem tapasztaltuk ezt a fingszagot, a dohányok illata sem rossz.
Kipróbáltuk az összeset, az ízesítetlen szerintem 'csoki vagy kávé'hoz hasonlítható, a mentolosok meg mint a 'mentás vízipipa'.
De egyik esetben sem büdös, keserű illat, egyedül a fent említett kihűlt dohányra való rászippantás kellemetlen. Szvsz.
Más:
Néha előfordul hogy egy-egy szál ciginek alig van íze és füstje sincs, pedig látható hogy rendesen megpirul a dohány.
Vannak erre tapasztalatok, a dohánytermékek ingadozó minőségére?
Esetleg a töltés( akku töltöttség/feszültség?) nem lenne megfelelő?
Első két hónapban nem tapasztaltunk ilyesmit, vagy csak nagy ritkán ezért nem vettük észre. -
Bozek
nagyúr
-
csacsi67
addikt
Én nem rég vettem egy 2.4 plust a hevitöö 3 napon belül meg adta magat na mondom jól kezdödik. Történt ez pnteken este 10 kor .Vannak ismeröseim dohányboltban ki kérdezgettem öket a hétvégen hogy öök mit javasolnak .Melyik a legmegbizhatobb mindegyika 2.4 javasolta a 3 sokkal több a probléma.Azota kicserélték ujra egy ,2.4 re.
Nem reklámozni akarom nem az én véleményem az eladok elmondási alapján irtam. -
jUUh
addikt
Egyébként hihetetlenül meggyőzött a termék. Nem voltam óriási dohányos, nem is tudom minek számítottam / számítok.volt,hogy hetekig egy szál se,meg volt hogy hetente több doboz Advance Blue. Viszont ezek után egyáltalán nem érzem az igényt,hogy rágyújtsak. Finom íze van, talán olcsóbb, kicsit más, viszont nagyon patent. Remélem tartós lesz. Motiváló,hogy többek évtizedes bagózás után is átálltak.
-
jUUh
addikt
Az IQOS applikációt működésre lehet bírni valahogy?
-
sixpak
nagyúr
válasz
SztiviVander #956 üzenetére
True story...bizony konkrét fingszaga van, amíg felfűti és amikor behelyezed a heets-et, utána már semmi.
-
jUUh
addikt
válasz
SztiviVander #975 üzenetére
Amit próbáltam az Amber volt meg Bronz. Nemsokára megyek dohiba, kíváncsi leszek mennyi az annyi.
-
SztiviVander
addikt
Nem biztos hogy mindegyik heets egyforma, én türkizt szívok. Az egyértelműen fing. De nem az a gőz büdös amit kifújsz (lehet a fingszag a tüdőben marad olyankor
), hanem amikor jelez hogy felfűtött és kibuggyan egy kis tömény gőz a heets-ből. Ha azt megszagolod annak van egy érdekes szaga. Főleg zárt helyen érezni pl szoba/autó. De elég gyorsan elillan, autóban se marad szag.
-
törölt tag
válasz
Nejem szerint húgy szaga van.
-
jUUh
addikt
-
pozanos
tag
Sziasztok, egy ideje olvasom már a fórumot. 3 Duo használó vagyok egy hónapja ( hagyományos cigit letettem, csak ezt szívom). Eddig minden oké a készülékkel. Találtam egy cikket, gondolom érdekel Titeket is hogy minősítést kapott az iqos az amcsiknál:
[link] -
jUUh
addikt
válasz
SztiviVander #966 üzenetére
Akkor valószínűleg dohánybolt lesz.
-
jUUh
addikt
válasz
SztiviVander #963 üzenetére
Egyik haver vett itt a városba, azt mondta 20 volt mindennel együtt.
. Körbenézek előtte, köszi!
-
jUUh
addikt
Szóval ez például """" jó vétel""""? 3.0-ért megmondom őszintén a 30e kicsit sok.
-
jUUh
addikt
válasz
Ezt nem tapasztaltam még
-
törölt tag
válasz
Az kizárt. Ha olyan lenne mint az én fingszagom, a termék halálra lett volna ítélve day 1...
-
jUUh
addikt
Értem, köszönöm szépen a válaszokat. Egyik haveromnál próbáltam ki, és nagyon megtetszett, ízre is, illetve semmi szaga. Csak elég nagy árdiffi van a frissebb és új modell között,ezért vacillalok.
-
törölt tag
a 3.0 már szerintem csak duo kapható, azzal tudsz kettőt is egy töltéssel. A 3.0-át bárhogy bele lehet tenni a töltőbe, és nem törik meg mint a 2.4 -esnek a fedele szokott általában mindenkinél előbb utóbb. Íz és társai szintjén nem igazán érzek difit, a garidő meg arra van hogy ha gond van éljv ele. Nekem van mindkettő, igazából jelentős eltérést nem tudnék mondani
-
jUUh
addikt
válasz
SztiviVander #951 üzenetére
Arra gondoltam,hogy strapabíróbb, jobb íze van a dohánynak vagy csak több feature van benne? ( Pl 2 cigit lehet elszivni benne tartani)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Tilos a hirdetés!
- A Panasonic Toughbook CF-54 i5-5300u i5-6300u TN, IPS touch Budapest, MPL Foxpost
- LG UltraGear Gaming Monitorok: ÁPRILIS MADNESS -30%
- Xiaomi 10W töltő nem használt
- LG 65C4 - 65" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - 1000 Nits
- BESZÁMÍTÁS! HP USB C G5 Essential (5TW10AA) dokkoló hibátlan működéssel garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest