Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Bestx: Budget DIY eGPU USB4/Thunderbolt csatlakozással – egy mining VGA új élete.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- arden: Új robotos magazin építése – 1. rész: Miért hagytam ott a WordPresst?
- arden: Önjavító szoftver (Healing Agent) koncepció és demó
- bacsis: Támogassááá', hogy ingyenesek maradhassúúúúnk!!!!
-
LOGOUT
IQOS cigaretta
Új hozzászólás Aktív témák
-
SztiviVander
addikt
En mar tobbszor dobtam el a one-t (csuszosabb ez a fem mint a regi one muanyagja), de csak amikor viacolorral talalkozott az harapott bele kicsit fent az alu peremebe. Meg is kelett kicsit reszelnem hogy ne karistolja az ujjam. Amugy semmi kopas, makulatlan, pedig egesz nap farmerzsebbe van es megjeleneskor vettem. Acelkek, lehet mas szin jobban kopik.
-
tothbe
addikt
válasz
nylontacsko #3748 üzenetére
igen, a fém részek valóban brutálisan kopnak a Prime-on és a One-on is. Mindkettő úgy néz ki már, mint ha 5-6 évesek lennének, pedig még bőven garanciában vagyunk.
Ez kb óriási visszalépés a 3-as szériához képest.
Ja, és a dobálásra is kitérve nem csak a kopás bosszantó, hanem az is, hogy ilyenkor szinte mindig beletörik a töltet és amellett, hogy buktad a töltetet, sokszor csak csavarral tudod kioperálni, mert úgy törik el beljebb, miközben vígan hevíti tovább az eszköz. -
nylontacsko
senior tag
Szerintem "dohányzási élményben" ugyanaz (Duo vs. Iluma)
Mondom ezt úgy, hogy napi 3 doboz Terrea megy el és a Heets esetében is ez volt.
Tehát "erős dohányosként" én is azt állítom, hogy nincs eltérés, sőt... Nekem jobban bejön az Iluma.
Viszont az is igaz, hogy "dobálom" el én is a hevítőt.
Ez köszönhető annak, hogy más az anyag felülete (csúszósabb)
A töltő tok is gyatrább (Prime) már szövetborítást vennem kellett újat és a fémház is zsbkopott lett. -
berkela
csendes tag
Nekem nagyon nem jöttbe a terea .. szívok belőle négyet utána meg hiába hevíti nem szívok/fújok füstpárát a sima levegő megy ki.. ráadásul a végén meg olyan kaparós az utolsó slukk h kiköpöm a gigám mellette meg semmi pára.. lényegesen gyengébb mint a heats.. ég és föld .. nagyon sajnálom, hogy a 2.4-es készülék megszűnt és egy átbaszásnak tartom az ilumát.. súlyos hibát követett el a IQOS mikor ezt a készüléket forgalomba hozta és a másikat megszüntette
-
Letsgo
tag
Sziasztok!
Szeretnék egy kis segítséget kérni. Van egy Iqos 3 duom.
Teljesen jól működött amíg el nem követtem azt a hibát, hogy frimwaret frissitettem rajta.
Sajnos azóta el kezdte, hogy vagy nem töltötte fel a hevítőt, vagy csak 1 töltetre valót. Mostmár egyáltalán nem tölti. Egyértelműen a frissités óta van gond.
Van esély ötlet, hogy eggyel régebbi verziót, hogyan tudnám vissza operálni rá?
Segítségetek előre is köszönöm szépen! -
zoltan6
addikt
válasz
Flowtation #3738 üzenetére
Losoncba tudsz vennia Tescoba tutira,mert ott már vettem.Kisebb településeken nem 100%.
illetve itt írja még a Tabak-ot Nagykürtösön:
-
Flowtation
őstag
Sziasztok!
Szlovákiában bárhol kapható mindkét töltet? Vagy hogyan tudok ott keresni? Holnap mennénk a határ mellé (Balassagyarmat) és akkor már gondoltam átmegyek venni, hogy az ünnepek alatt ne fogyjon el. -
zeon.hu
Topikgazda
A "Keresem" típusú hsz is hirdetésnek minősül, kéretik ezt figyelembe venni!
Köszönöm! -
tothbe
addikt
válasz
viki1214 #3733 üzenetére
Annyinál már bőven megéri átmenni a határon. De arra is figyelj, hogy nem mindegy melyik határ. Mert pl. a Szerbek felől van határellenőrzés és van ugye egy maximum, ami nálad lehet egyszerre. Persze ugyanez igaz, ha a szlovákoktól hozod. De még az itthon vett cigire is igaz, hogy 4 karton felett kereskedelmi mennyiségnek minősül, ergo probléma nélkül max annyi lehet nálad egyszerre.
De már ennyivel is bőven megéri kimenni szinte bárhonnan az országból, mert annyival olcsóbb kint. -
viki1214
újonc
Sziasztok!
Azt szeretném kérdezni, hogy Terea dohányt kartonban csak a határ mentén éri meg vásárolni? Írtam ugye korábban, hogy anyának vettem Karácsonyra, ő meg naponta elszív egy dobozzal. És bizony napi 2000 forint kicsit húzós lenne... -
diane
tag
Nem tudom, nem az enyém, csak kipróbáltuk többen, az egyik munkatársnőmé, csak ő nem egy guru ezért írtam én. Nálam össz-vissz 14 slukk volt a one, kb. 3 perc. Előtte neki is pulze volt, így jött a dolog, hogy hamar leáll. Regisztráltam neki az iquos oldalra, letöltöttem az alkalmazást, de oda mégsem engedett belépni, így nem szórakoztunk vele tovább.
-
diane
tag
Nem összevetni akarom, hanem arra voltam kiváncsi magyarul, hogy a 14 slukk mindegyik készülékre vonatkozik-e.
-
col
addikt
Én most pl direkt lemértem egy "igazi" cigi nálam kb 10-11 slukk és kb max 4 perc. Ezeket a készülékeket "átlag" cigikhez mérik és ha te egy más, hasonló eszközhöz hasonlítod, az félrevezető. Szívok wape-t is, ott nincs limit, de abból is bőven elég 8-10 slukk alkalmanként. Várhatod a választ szerintem, csak ez így teljesen irreleváns a kettőt összevetni.
-
diane
tag
Nem ez volt a kérdésem. Arra várom a választ. Nem igazi cigit szívtam, hanem pulze készülékem volt, ott nincs limit, 5 perc és kész. Ez idő alatt pedig 24 slukk van szép kényelmesen.
-
diane
tag
Sziasztok! Sehol nem találok olyan infót, hogy az iluma one (töltőtok nélküli) készülékre is vonatkozik-e a 14 slukk limit. Mert a sima ilumát vettem, de max. 2,5 3 percig megy el a 14 slukkal, pedig nem szívom gyorsan. Ez pedig nagyon kevés így.
-
viki1214
újonc
Köszönöm szépen!
-
trebrona
Topikgazda
válasz
viki1214 #3715 üzenetére
Fent van az oldal tetején egy ún. összefoglaló, de látom ma regisztráltál, így belinkelem neked, itt olvasgass, minden kérdésedre megtalálod a választ: https://hu.iqos.com/hu/kezdooldal
-
viki1214
újonc
Köszönöm szépen Mindenkinek a választ. 😊
Akkor készüléket bárhol vehetek, nincs különbség?!
A dohányt bele (vagy mit) itthon is lehet nagy tételbe' venni? Siófokon lakik anya, és se autó, se jogsi...
Illetve, még az lenne a kérdésem, hogy mit kell tartalmaznia a csomagnak? Nyilván, maga a készülék, gondolom valami töltő, meg olvastam valami holdert..
Bocsánat a tudatlanságom miatt, de nem vagyok dohányos. 😊 -
viralmind
aktív tag
11.27-tol mindenkinek. Magyarorszag.
-
sixpak
nagyúr
válasz
IntelKiller7 #3712 üzenetére
Én is, de én már a Heets-et is ott vettem régebben.
2-3 hetente megyek én is, úgy ahogy mondod, bevásárlás, cigi.
Nekem 15km a határ. -
sixpak
nagyúr
Szombaton kipróbáltuk, több emberrel, vakteszten a Horvát és a magyar tereát, Amber-t.
Több teszt után is egyértelmű volt, hogy a magyar egy hulladék fos, kevés pára, torok érzés fele sem, szóval ennyit a "magyar ugyanolyan, mint a külföldi" teóriáról.Szerk.: a készülékek között viszont szerintem sem lehet különbség.
-
col
addikt
válasz
viki1214 #3708 üzenetére
A Terea a dohánytöltet, az Iluma a készülék az Iqos kinálatában
Vásárolni elvileg csak dohányboltban lehet, Magyarországon "online" nem rendelhető dohánytermék.
Amúgy a dohányboltokban kapható készülék semmivel sem rosszabb minőség, mert hivatalos és lezárt originál csomagolás. Nincs 2 gyár, egy, ahol a jót és a másik, ahol a rosszat csinálják belőle. -
viki1214
újonc
Sziasztok! Én most szeretnék rendelni egy Terea Iluma készüléket anyának. Valaki tudna abban segíteni, hogy honnan érdemes rendelni?
Tudom, hogy lehet dohányboltban is venni, de úgy tudom, ott nem érdemes, mert nem túl jó a minősége. Szlovákiából szeretném. De honnan? Weboldalt esetleg tudnátok javasolni?
Köszönöm, ha válaszoltok. 😊 -
ronin79
addikt
válasz
ratcache #3703 üzenetére
Nem vettem, csak megnéztem. Mondjuk az iluma one-hoz vagy originals one-hoz képest kissebb, szimpibb. A 2.0-hoz hasonlítva nem sok a különbség, ez már valódi műanyag, tapintásra kellemes, 25 szálat bír egy töltéssel és nem cserélhető a fedlap csak a cap, működés, tisztítás ugyanaz.
-
válasz
ronin79 #3702 üzenetére
erről a Lil Solid EZ-ről lehet tudni valamit, hogy mi változott a 2.0-hoz képest? gyorsan rákerestem, de a szokásos marketinges duma mellett nem találtam érdemi infót. kisebb, könnyebb, lekerekített, több színben, stb... te vettél végül, vagy csak láttad a boltban?
kellene valami alternatíva, mert az utolsó eresztés a 2.0-ból is már érezhetően olcsósított volt - más anyagból van a burkolat középső része és biztosan változott valami a belsejében is mert picit műanyagosabb, kaparó íze lett... -
ronin79
addikt
Igen, nagyon jól hangzik, annyira h ma hülyét csináltam magamból Kassán az iqos store-ban
Drága barátném elfelejtette mondani h az iqos pontjainak köszönhetően volt -10€ kedvezmény kartononként
Úgyhogy így jött ki a 30,50€ /karton.
Mind1, vettem két karton Bronzet 81€-ért még, az is jobb mint 39000 Ft.
Amúgy az új lil EZ tökre szimpi, Fiit 40€/karton csak abból én anno nem találtam "jó ízt" Heets-re meg nincs akció.
Ui: elnézést mindenkitől akit megtévesztettem h álhírt közöltem -
tothbe
addikt
na ez fura. most jött meg az új szlovák hírlevél és abban továbbra is a 10-et 9 áráért kampány szerepel.
Új hozzászólás Aktív témák
Tilos a hirdetés!
- Elektromos autók - motorok
- Politika
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Gumi és felni topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Elviszi a ZT Systems AMD-hez került gyárát a Sanmina
- Apple asztali gépek
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- További aktív témák...
- 13-14" Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- LG 65C2 - 65" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- Csere-Beszámítás! Xbox One X 1TB Játékkonzol Olvass! Model 1787
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest