- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- t72killer: Fürdőkád kontra elektromosság: XXI.század
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Fire/SOUL/CD: INGYENES Clone és Backup-Restore alkalmazások tesztje [2024]
- bambano: Bambanő háza tája
- shadowkidhu: SFF Itthoni labor
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
LOGOUT
IQOS cigaretta
Új hozzászólás Aktív témák
-
pyshtee
csendes tag
Sziasztok,
elöljáróban jelezném, nem dohányzom, és sosem használtam ilyen iqos terméket, ezért nem ismerem a funkcióit.
Találtam egy iqos iluma one (zoltan6 akciós szórólapja segített beazonosítani, köszi) készüléket, és azt szeretném kérdezni tőletek, hogy van-e valami lehetőség megtalálni az eredeti tulajt?
Van erre valami ötletetek?
Esetleg regisztrálta a készüléket és az alapján, vagy valami hasonló...
Előre is köszönöm a válaszokat! -
Bozek
nagyúr
Én először telefonon próbáltam, ott nem sikerült, aztán Windows-on is. Elsőre végigment, de még mindig kiírta az FW frissítést, csak miután lehúztam az USB-ről és visszadugtam, akkor tért magához.
Viszont a telefonos frissítési próba után olyan gondom van, hogy kb. percenként dobja, hogy megszakadt a kapcsolat... Az Iqos újraindítása után ugyanez volt, szerencsére az használt, hogy töröltem a telefonról a BT-eszközök közül, majd újra párosítottam.
-
Def26
félisten
Erről a szlovák pontgyűjtésről tud nekem valaki valami okosat mondani?
-
BlackJapan
tag
Sziasztok!
3 napja átálltunk Iluma-ra 20-25 év dohányzást követően. Nekem semmi bajom, jobban érzem az ízeket, illatokat, a futás is jobban megy, de a feleségem enyhe nehézlégzésre panaszkodik. Van valakinek hasonló tapasztalata? Ez átmeneti jelenség? Nagyon örülnék, ha mindketten váltani tudnánk...
Köszönöm szépen előre is!
-
fant0mi
őstag
Dobtak a dohányon 30 forintot.
-
@rglaaf
veterán
válasz
hallerlaller #3474 üzenetére
Szuper tropa duo3-t letudom cserélni vegre
-
yanna
addikt
válasz
Jó hír! Forrás?
-
zoltan6
addikt
válasz
-
-FreaK-
veterán
Traffic-os csaj mondta tegnap : szeptember 11-18 újra lesz beszámítós akció sima illumára, féláron, 11e Ft-ért lesz elvihető, ha leadsz egy régi készüléket.
-
Def26
félisten
Üdv.
Nem tudjátok a legkisebb iqos készülék mennyibe kerül a Szovákoknál? -
zeon.hu
Topikgazda
válasz
liszi70 #3466 üzenetére
Heets, az az Iqoshoz való termék (illetve újabban a Terea, ami az új Iluma eszközbe való).
Más gyártó termékeit is bele szokták tenni, azokról nem tudok nyilatkozni, de persze létezik nikotinmentes is azokból.Egyébként van felül egy összefoglaló, ott találsz linket az Iqos oldalára.
-
"Gyereknevelési tanácsadáshoz nem értek."
Tudod, az ember sokáig azt gondolja, hogy elég a szülői minta, meg az okos és nyugodt érvelés, meg az intelligens gyerek belátása a saját érdekéről, de sajnos pubertás korú gyermek esetén nem elég.Természetes, hogy ebben a korban túl erős a haverok hatása, a kivagyiság, a félreértett "felnőttködésre" való vágy, és ez egy ideig beviszi őket a sűrű erdőbe. Most kell észen lenni, hogy minél rövidebb idő alatt kitaláljon onnan.
"ugyanúgy hozzá lehet szokni, mint a normál cigarettához"
Hát ez az. El se kell kezdeni, hogy később, felnőttkorban ne legyen kínszenvedés leszokni róla. Mert előbb-utóbb a dohányzók döntő többsége eljut oda (aki megéri), hogy le KELL szoknia. Aztán vagy sikerül, vagy nem. Persze erről már milliószor beszéltem a gyerekeimmel, úgy látszik, rövid távon semmi haszon fejibe'...
Köszi!
-
válasz
zeon.hu #3458 üzenetére
Köszi a választ! Ez a Heets Abora Pearl erősnek számít? Nikotinos, szóval harmatgyenge nemigen lehet. Azért érdeklődöm, mert a 16 éves fiam táskájában találtam valami készülékkel együtt, és kíváncsi vagyok, vajon milyen mértékben kívánja tönkrecseszni a fejlődésben lévő szervezetét?
-
KillerATi
tag
Más is tapasztalta azt, hogy a terea rosszabb mint a heets? Kb fel éve hagytam abba az iqost, akkor meg heetsel, most újra kezdtem, tereaval, és ugyan azokat az ízeket vásárolva, sokkal rosszabb az élmény. Szinte semmi ízük.
-
Uraim, a Heets Abora Pearl miféle dohánytermék? Sohasem dohányoztam, fogalmam sincs semmiről se a valódi cigi, se az elektromos cigi kategóriájában, és az első rákeresés sem volt túl releváns. Mennyibe kerül egy ilyen, és ez nikotinos?
-
Stylerr
addikt
Sziasztok! Horvátországban, esetleg konkrétan Rab szigeten hol tudunk venni Tereat? Tobacco shopban csak sima cigi van. Köszönöm a mihamarabbi segítséget!
-
wreakz
tag
Sziasztok,
Srácok tudjátok milyen árban megy most a Terea Szlovákiában? Hétvégén ha már Esztergom fele járok lehet érdemes lenne átugrani.
-
zeon.hu
Topikgazda
Gondolom más is megkapta/megkapja majd:
"Kedves IQOS Club tagunk!
Tudomásunkra jutott, hogy IQOS CLUB tagjaink a közelmúltban több telefonhívást kaptak magukat IQOS Támogató csapat munkatársnak kiadó személyektől, akik adategyeztetésre, magas összegű nyereményre hivatkozva vagy egyéb indokkal próbálták megszerezni az ügyfeleinktől a bankkártya adataikat és az internetbanki belépési kódokat, vagy akár különböző átutalások indítására próbálták rávenni ügyfeleinket.Felhívjuk figyelmedet, hogy a PHILIP MORRIS MAGYARORSZÁG KFT. nem kezdeményez olyan telefonhívást, amelyben bankkártya adatokat, bankszámla információkat kérne ügyfeleitől! Sem e-mailben, sem telefonon, sem sms-ben nem kérünk banki, bizalmas adatot, pin kódot, jelszót, internet banki belépési adatokat, tranzakció hitelesítő kódot, bankkártya adatot, bankkártya érvényességi időt vagy bankkártya CVC kódot!
Amennyiben cégünk, vagy akár más cég nevében ilyen témákban keresnek, járj el körültekintően! Ne add meg adataidat, ne kezdeményezz átutalást, ne adj ki jelszavakat és kódokat!."
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Tilos a hirdetés!
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Futás, futópályák
- Milyen okostelefont vegyek?
- Bestbuy játékok
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Villanyszerelés
- Gitáros topic
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- AliExpress tapasztalatok
- További aktív témák...
- Új Nike Luka Doncic pulóver, 3XL-es
- Gillette King C. Double Edge borotvafejek(penge) 10db-os, Új, gyári dobozában
- Oakley napszemüveg tok és mikroszálas kendő
- Leárazás!! Altercore bőrcipő, Új, unisex, 40-es méretű
- Disney Sorcerer s Arena: Epic Alliances Core set + Turning the Tide Expansion, angol, hibátlan-hiány
- TELJES KÖRŰ IT BESZERZÉS
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga X390 - i5-8G I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! Biostar TB250 i5 6400 8GB DDR4 120GB SSD 500GB HDD GTX 1050Ti 4GB AeroCool V3X 500W
- www.iking.hu - Eladó Samsung S23 Ultra Phantom Black Használt, Karcmentes
- LG 65BX - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest