Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- bambano: Bambanő háza tája
-
LOGOUT
IQOS cigaretta

Új hozzászólás Aktív témák
-
SztiviVander
addikt
Kb 5 mp-ig kell nyomni a kikapcsoláshoz és olyan 2 mp-ig a bekapcshoz. Ha csak röviden megnyomod és felvillannak a ledek egyszerre (így jelezve amúgy a töltöttség szintjét) akkor nincs a tok kikapcsolva. Próbáld meg a reset-et, egyszerre nyomni a power+bt gombot kb 10mp-ig, majd ha elengeded akkor villognak a ledek és bekapcsol. Utána próbáld meg megint a kikapcsolást.
-
bigsee
addikt
válasz
SztiviVander
üzenetére
Érdekes, lekapcsolásnál nem csinál semmit...
Nyomom, nyomom és amikor elengedem, majd megnyomom még egyszer, akkor gyulladnak csak ki a LED-ek. -
Bozek
nagyúr
válasz
SztiviVander
üzenetére
Mondjuk ha nem hosszan nyomod, akkor nem is kapcsol be, csak világít kb. 1 másodpercig. Legalábbis a 3-as. Gondolom pont ez miatt.
-
SztiviVander
addikt
De az is megoldás (nekem eddig bevált) ha nem nyomod a bekapcsoló gombot tisztítás közben

-
Egyébként ma reggel akarom szívni a duo-t, nem kapcsol be. Na gondoltam rohadjon meg megint nem töltötte fel, volt már ilyen, hála ennek a fantasztikus mágneses kapcsolódásnak. Ilyen szempontból a 2.4 aminél rányomja a csatlakozóra a tok fedele a hevítőt egy sokkal üzembiztosabb megoldás. Jó visszatettem, 5 perc múlva veszem ki, megint semmi. Anyád. Berakom, akkor nézem hogy az első fázis töltését jelző led nem lassan pulzál hanem villog. Óóódejó. Restart (12-15mp bekapcs gomb nyomvatartás), tok ledjei villognak, újraindul, de megint csak villog a töltés led. Oké, hevítő töltő csatlakozója bár tisztának látszik de megpucoltam hátha. Visszarak, restart, detto villogás. Már gondolkodtam hogy telefonálok cserekódért, de mondom a tokban is megnézem a csatlakozókat, már ami látszik belőlük. Szemre nemigen látszott semmi kosz, de egy próbát megér alapon megpucoltam azt is alkoholos fülpiszkálóval amennyire tudtam. És azóta tölt. Szóval csak tanulságul, hogy ilyen esetben nem feltétlen a hevítő a rossz. Plusz ez a mágnessel odahúzott csatlakozó úgy tűnik elég érzékeny a szemmel nemigen látható szennyeződésekre is. Mondjuk az is igaz hogy amióta megvan (4 hónapja kb) soha nem puceváltam a tok csatlakozóit, a hevítőét is max 2-3x, de ilyesmi feladatokról nem is szól a tisztítós videó ha jól emlékszem. -
bigsee
addikt
Volt nálam próbára egy 3.0, amit a héten visszaadtam, de előtte természetesen megpucoltam. A tulaj rámírt, hogy ők még ilyen szépen kitisztitott állapotban még nem látták, megdicsért. Leírtam neki, itt is megosztom, hátha valakinek segítek ezzel:
1. A hozzá adott alkoholossal átmegyek rajta, egyik végével a heatert magát, másikkal a kupakot, mindkét oldalon. Jól bekenegetem.
2. Sima fültisztító pálcikával a hetaert átpucolom. De! Vigyázni kell, mert a gyári tisztítópálcika vékony és körbe tud forogni. A sima fültisztító vastag, csak a penge két oldalát külön-külön lehet vele puceválni.
3. Van egy speckó tisztító henger, ami ha minden igaz, van a 3-ashoz is. Belül van egy kicsike drótkefe, amivel körbe-körbe lehet pucolni a cuccot belül.
+1. Papírtörlőből tépett kis cafatokkal átpuccolom az egészet. -
SztiviVander
addikt
válasz
freeknight
üzenetére
Jaja, felvettem. Meg is láttam rögtön egy akciós szövegértés tanfolyamot, érdekel? Rádférne
Remélem ettől teljes lett a napod, hogy kötekedhettél egy sort a nagy büdös semmire 
-
freeknight
őstag
válasz
SztiviVander
üzenetére
Az első hsz-ben még azt írtad, neked nincs ott semmi. Nagyot is röhögtem, mert kinagyítás nélkül is remekül látni elsőre a krátereket is, és a repedéseket is
.
Úgy látom, most már sikerült felvenni az olvasószemüveget, mert már látod te is
De neked ugye még mindig jobb, mert legalább nem egy vonalban van, meg 0,05 mm-rel talán picit kisebb a kráter, ha hunyorítva nézed. -
SztiviVander
addikt
"nekem meg 3-ból 3-ban nincs ilyen"
Segítek, a penge melletti nagy kráterről indult az egész
Én tudom hogy mit írtam, te is tudnád ha az egészet elolvasnád nem csak random beszólogatnál (#1054)
...azzal a kis pöttyel ami mindegyik penge talapzatán van, de közel se ekkora és ilyen mély és nem így a pengével egy vonalban van hanem a penge vonalától 20-30fokkal feljebb. -
Bozek
nagyúr
válasz
SztiviVander
üzenetére
"nekem meg 3-ból 3-ban nincs ilyen"
"az én 2.4-eimen a hengerfalon lévő horonyhoz képest a jobb oldalon van"
"nem tudom miért van ott, nekem meg miért nincs, majd megmutatom"Először leírod, hogy nincs, aztán meg hogy a jobb oldalon van, aztán meg ismét bizonygatod, hogy nincs. Most akkor van vagy nincs? Ezt még látom neked sem sikerült eldöntened...
-
Tibee86
nagyúr
Ugyanezt csinálja az én 3.0-ám is, van hogy heti 2x, van hogy hetekig semmi. Sok sok újraindítás, vagy töltőre dugás megoldja egyszer csak. Szerintem az akku haldoklik már a hevítőben, az első is ~8-9 hónapot bírt ki és kakukk, a jelenlegi január végén lett cserélve, úgyhogy időszerű ennek is az elhalálozása.
-
SztiviVander
addikt
válasz
freeknight
üzenetére
Azért elég gáz az amikor leírom korábban hogy nem tudom miért van ott, nekem meg miért nincs, majd megmutatom és neked ebből annyi jön le hogy a tiéd szar... Vedd úgy hogy nem neked szólt (amúgy nem is neked válaszoltam a képpel, szóval pláne) hanem a többieknek.
-
freeknight
őstag
válasz
SztiviVander
üzenetére
Pedig ott van mind a repedés, mind a lyuk is. Kicsit neked lentebb van, de nem hinném, hogy annyira számítana a pozíciója.
Akkor nyugodj meg, zárjuk le, a mieink mind fosok, elszégyelljük magunkat és leülünk a sarokba, a te készülékeid meg tökéletesek
-
SztiviVander
addikt
Ezt mondom, de makrómánia nem akarja megérteni
Illetve az én 2.4-eimen a hengerfalon lévő horonyhoz képest a jobb oldalon van, ezeken a képeken meg balra közvetlen a penge mellett. Ilyen repedést (ami mellesleg mintha attól a lyuktól indulna) én nagyítóval se látok, persze tiszta karc mind mert az alis tisztító szett fém vakarójával szoktam körbekotorni a penge tövénél is. Végülis mindegy, aki meg nem akarja látni a különbséget az ígyse-úgyse fogja.
-
törölt tag
-
Külön hsz-be direkt.
Azt tapasztalom, hogy az utóbbi 2-3 hétben egyre többször fordulnak elő az alábbiak:
1. Kiveszem a hevítőt a tokból, és pirosan világít.
2. Beteszem a hevítőt a tokba, elkezd normálisan fehér színnel pulzálni a töltésvisszajelző a tokon; majd ránézek x perc múlva, és látom, hogy pirosan villog a tok töltésvisszajelzője.
3. Beteszem a hevítőt a tokba, azon egyből pirosan villog a töltésvisszajelző. Kicsit babrálok vele, erre lekezdi normálisan tölteni.Feltételezem, a 3 fenti hiba ugyanarra az okra vezethető vissza. Mi a gondja, rossz az elektromos kontakt valahol?
Gariztassam egyből, vagy
fújjam tele kontakt-spréveltisztogassam meg belülről az érintkezőket?Köszönöm!
-
válasz
SztiviVander
üzenetére
Mindhármon ott a "kráter", de érdekes módon ezeknél nem egy vonalban van a pengével, ellenben mindegyik másikkal, amiről ide kép került.
A "repedést" a 2 szélsőn látom, a középsőn nem.
-
freeknight
őstag
válasz
SztiviVander
üzenetére
Mind a 3-on ott van a lyuk. Szerintem a mérete már mellékes, de ha makró kamerával fotóznád, akkor nem ilyen kicsinek tűnne.
De otthon majd kitakarítom, és csinálok neked egy képet olyan távolságból, mint te csináltad, akkor jóval kisebb. Szabad szemmel alig látható. Meg egy olyat, ami közelebbről készült, mint fent sixpak képe. -
-
SztiviVander
addikt
válasz
freeknight
üzenetére
Akkor nézd meg alaposabban. Nekem nincs a penge vonalában nagy lyuk. Ki is nagyithatom neked ha szeretnéd, de akkor se lesz.
-
freeknight
őstag
válasz
SztiviVander
üzenetére
Dehát... ott vannak neked is mindegyiken!
Tisztán látni a repedéseket, és a lyukakat is. Csak te messzebbről fényképezted, nem tűnik annyira fel. -
SztiviVander
addikt

Én elhiszem nektek hogy nektek van, ha Ti is elhiszitek hogy nekem meg 3-ból 3-ban nincs ilyen. Az alsó két kép a fölötte lévőkről készült külön, mert egy képen nem látszódott mindegyik rendesen. Balról jobbra: 3 duo márciusi vásárlás, 2.4+ januári (pengetörés miatt kicserélt, jelenleg tartalék), 2.4+ tavaly november eleji vásárlás (a duoval felváltva használom). Oké hogy az a kráter meg a repedés szerintetek normális, de akkor vajon miért nincs mindegyikben? -
Csigusz 1
aktív tag
válasz
Tibee86
üzenetére
Én nem bírtam szétszedni - már olyan erővel próbálkoztam, hogy attól féltem, eltörik valami.

Pedig jó lett volna, mert már elég nehéz szívni, és melegszik is. Biztos el vannak tömődve a járatok benne...
Mostanában, a csap alatt, viszonylag nagy nyomású meleg vízzel szoktam átöblíteni.Pár napig talán jobb egy kicsit, de aztán megint nehéz szívni.
Más: Ebben a videóban mi ez a korong, amit beleszuszakol az emberke? Ilyet én még nem láttam!
-
minimanjaro
újonc
válasz
Tibee86
üzenetére
Az csak a cserére vonatkozik. Ha az első évben van baj vele, cserélik szó nélkül. A második évtől/ vagy ha már cserélted akkor személyesen kell leadni a Kálvin téri PM irodába bevizsgálásra... Az hogy utána mi alapján és mit határoznak meg azt szerencsére még nem tudom...
-
Tibee86
nagyúr
válasz
minimanjaro
üzenetére
Mondjuk én ezt az iqos garanciás dolgot nem igazán értem. Mármint azt a részét, hogy 1 év alatt 1x cserélik és punktum, onnantól kezdve vehetsz újat ha elromlik. Én elhiszem, hogy nekik ez a legkényelmesebb, de jogilag ez igen könnyen támadható hozzáállás.
bigsee: Összemegy az, csak a cap-ba kell belenyomni újra, nem úgy ahogy a videóban a 2.4-nél.
-
jUUh
addikt
válasz
minimanjaro
üzenetére
Mondjuk hogyha felár nélkül cserélik, az egész megérős...
-
minimanjaro
újonc
válasz
minimanjaro
üzenetére
Közben lejutottam dohányboltba is infoért: Sima 3.0 pen már nem rendelhető, így akinek cserére érett és garin belül van, annak DUO-ra cserélik ki.
-
minimanjaro
újonc
Sziasztok!
Sajnos a 3.0-hoz tartozó penem megérett egy cserére, de szerencsére van még gari. Ismerősöm a múlt hónapban cseréltette, viszont duohoz való pent kapott, mert elvileg már nincs sima raktáron. Ezt tudja valaki konfirmálni? Vagy csak az ismerősöm beszél összevissza?
-
jUUh
addikt
Erről mi a véleményetek? Ti ennyire szétkapjátok tisztításnál?
-
eboostr
aktív tag
" Szóval ennek valószínű így kell kinéznie gyárilag. "
Egyetértek, + sztem az érzékelő lenne az a lyukacska.
Más: penge tövéről csak fém szerszámmal tudtam lekaparni a dohánymaradékot
-
fant0mi
őstag
válasz
freeknight
üzenetére
Hat szerintem meg nem kene repedtnek lennie. Valoszinu nem befolyasolja a mukodest, de repednie nem kene azert. Ugy latszik tipus"hiba". Szar muanyag, rosszul tervezett kivagas, nagy hoterheles miatt repedni kezd a penge sarkanal.
-
freeknight
őstag
-
Tibee86
nagyúr
válasz
SztiviVander
üzenetére
3.0-ban mindkét hevítőmben ugyanott van, mint neki.
-
SztiviVander
addikt
Nekem sincs ilyen kráter egyik 2.4-be se, az egyik kb 1 éves a másik meg fél éve volt cserélve. És a duoban sincs. Talán akik azt mondták normális, keverik azzal a kis pöttyel ami mindegyik penge talapzatán van, de közel se ekkora és ilyen mély és nem így a pengével egy vonalban van hanem a penge vonalától 20-30fokkal feljebb. Ez olyan mintha cserélve lett volna benne a penge és a penge lába a panelra forrasztáskor átolvasztotta volna felül a műanyagot.
-
mitisz
tag
Köszönöm a segítséget mindenkinek! Akkor megnyugodtam.
Új hozzászólás Aktív témák
Tilos a hirdetés!
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen monitort vegyek?
- Fujifilm X
- Vezetékes FEJhallgatók
- Melyik tápegységet vegyem?
- Pánik a memóriapiacon
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3235
- Xiaomi Redmi Note 10s 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S21/Samsung Galaxy S21+/Samsung Galaxy S21 Ultra
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Mini 128GB Blue- 1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4062
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Nyomom, nyomom és amikor elengedem, majd megnyomom még egyszer, akkor gyulladnak csak ki a LED-ek.

Remélem ettől teljes lett a napod, hogy kötekedhettél egy sort a nagy büdös semmire
.
Én tudom hogy mit írtam, te is tudnád ha az egészet elolvasnád nem csak random beszólogatnál (

Akkor csak én értettem félre ezt az "egyszer cserélik" dolgot.
zeon.hu