Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Samus: Atomic Heart - Egy kis nyafogás
- sziku69: Szólánc.
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- GoodSpeed: 3I/Atlas: Üstökös vagy idegen civilizáció űrhajója?
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tuya
tag
magyaran szolva akkkor Mp4 lejatszo kell,mert azt a formatumot tudja kezelni....a tolteses dolog...olyan mint egy mobilnal?Mert en melohelyen akarnek sumakban videozni,es ott tolteni tudnam rendesen 220rol....
Mp4rol kerdeznek....ha atkonvertalom akkor felteszem kevesebbet foglal...felteszem arrol szol,hogy kisebb felbontasa is lesz,mert feles a nagy arra a pici kepernyore es nem birna nagyfelbontast lejatszani...jol gondolom?
De akkor meg mindig ott tartunk,ahol kb 4-5 eve amikor symbianos telefonokkal konvertalasokkal meg nagy memoriakartyval lehetett filemeket nezni....
Na jo nekem semmi masra nem kell csak mp3-ra es akkor mp4-re egy cucc....nem kell net,mge semmi mas extra....ezek mennyiert vannak mit erdemes venni?Nekem kb 2 inch kepernyo mar eleg lenne...a feliratert kar,de igaz,hogy nehez lenne latni....ehhh kicsit ideg vagyok emiatt a megnemnyert aranyerem miatt

-
Tuya
tag
Lenne egy kerdesem,majd el is kezdek kutakodni es olvasni is a forumban....szoval nekem egy olyan Ipod kellene ami mondjuk 2 giganyi filmet le tud jatszani,nem tudom,hogy millen lejatszok vannak rajtuk,de tudja kezelni a mai divatos filmformatumokat es a feliratokat,ne legyen tul nagy.....mas kerdes ezek elemmmel mukodnek,vagy toltosek?Van olyan amin van vga kimenet es monitorra tudom kotni?Bar ezt ketlem,mert a meretbol adodoan eleve nem,meg szerintem nem is birna a monitor nagy felbontasat.....szoval mit ajanlanatok?

Új hozzászólás Aktív témák
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Xbox tulajok OFF topicja
- Apple MacBook
- E-roller topik
- Villanyszerelés
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Google Pixel topik
- Lassú lett a Windowsod? Ezeket kapcsold ki elsőnek!
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte M27UA 27 160Hz IPS UHD 4K 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO ThinkPad P17 Gen1 - i7 10850H 32GB DDR4 1TB SSD Quadro T1000 4GB WIN11
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO ThinkPad P15 Gen2 - i7 11800H 32GB DDR4 1TB SSD Quadro A2000 4GB WIN11
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO ThinkPad P15 Gen1 - i7 10850H 64GB DDR4 1TB SSD Quadro T2000 WIN11
- Shuangwei X79Z v161 LGA2011 alaplap + E5-1603 CPU + 64GB RAM 25e
- AKCIÓ! 750W Seasonic PRIME TX-750 Titanium tápegység garanciával hibátlan működéssel
- LG 27GR93U-B - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDR 400
- HIBÁTLAN iPhone 13 Mini 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3838, 100% Akksi
- Thinkpad L13 Yoga i5-10210U 16GB 1000GB 13.3", Touch gyári magyar világítós bill 360 Gar.: 1év
- Gamer PC /Ryzen 7 9800X3D, 32GB RAM, 1TB SSD/ akciós áron eladó! BeszámítOK!
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi